Inloggen

Leystromen ontwikkelt regelmatig nieuwbouwwoningen.
Hieronder het actuele overzicht.

Van Bommelhof/Kerkstraat Moergestel

Leystromen ontwikkelt samen met Vivent Het Andere Wonen 16 appartementen, 2 algemene ruimtes en een ondernemerswoning voor mensen met dementie. De woningen worden eind 2020 opgeleverd.

Lees meer >>

Thomas van Diessenstraat/Kloosterstraat Goirle

In het centrum van Goirle, tegenover het Cultureel Centrum Jan van Besouw, realiseert Leystromen een woongebouw met 18 zorgappartementen. 

Lees meer >>

Hof Zuiderbeek/Koestraat Hilvarenbeek

Leystromen gaat aan de Koestraat in Hilvarenbeek 19 seniorenappartementen bouwen op de locatie van de scholen Adrianus-Driehoek. De oplevering wordt verwacht in 2019.

Lees meer>>

 

KVL Oisterwijk

Leystromen is op het KVL-terrein (de Koninklijke Verenigde Leder) in Oisterwijk de bouw gestart van 21 sociale huurappartementen onder hoogwaardige architectuur. De verwachte oplevering is in het voorjaar van 2020.

Lees meer>>

Loosche Akkers

Leystromen realiseert 6 grondgebonden eengezinswoningen aan het Jan Wolfspad en Gebr. Aartspad in Hilvarenbeek. De verwachte oplevering is in het 3de kwartaal van 2020.

Lees meer >>

Zuidrand Goirle

In Goirle wordt het gebied tussen de fabrieksgebouwen van Van Besouw en Van Puijenbroek opnieuw ontwikkeld. Het terrein van Thebe (Zorgcentrum Elisabeth) en het gebied ten zuiden van de tuin van Huize Anna hoort daar ook bij.

Lees meer>>

Holstraat Hilvarenbeek

In de Holstraat, in het centrum van Hilvarenbeek, gaat Leystromen 8 gemiddeld energieneutrale huurwoningen bouwen. De oplevering wordt verwacht in het 3de kwartaal van 2020.

Lees meer >>

Schoolstraat Hilvarenbeek

Op de hoek van de Schoolstraat en Plein 40-45, vlak bij het Vrijthof, gaat Leystromen 11 huurwoningen bouwen. De woningen worden media 2020 opgeleverd.

Lees meer >>

Langvennen Zuid Oisterwijk

Op de locatie van voormalige basisschool De Wingerd gaan we 14 kleine woningen bouwen. De woningen worden eind 2020 opgeleverd

Wonen in het land van Hilver (Biest-Houtakker)

Deze pilot is een samenwerking van Leystromen en Van der Weegen Bouwgroep. In Biest-Houtakker en Baarschot is een bestemingsplannen ontwikkeld met daarin 112 bouwpercelen. Inmiddels zijn er 99 percelen verkocht. 13 percelen wachten nog op een nieuwe eigenaar.

Meer informatie over de bouwpercelen en de verkoop:
wonen in het land van hilver of hier wonen.

 

Hoek Kalverstraat/Tilburgseweg Goirle

Op de hoek van de Kalverstraat/Tilburgseweg heeft Leystromen al een aantal jaren grond in bezit. Leystromen is met de gemeente Goirle in gesprek over aanpassing van randvoorwaarden van de gemeente.

Lees meer >>