Inloggen

Leystromen ontwikkelt regelmatig nieuwbouwwoningen.
Hieronder het actuele overzicht.

Bij sommige projecten kan het zijn dat we de leefwereld van beschermde planten en dieren verstoren.
Welke maatregelen we nemen volgens de Wet Natuurbescherming, leest u hier.

Van Bommelhof/Kerkstraat Moergestel

Leystromen ontwikkelt samen met Vivent Het Andere Wonen 17 appartementen voor mensen met dementie, 1 logeerappartement, 2 gemeenschappelijke ruimte en 1 ondernemerswoning voor een echtpaar dat het complex gaat beheren. De woningen worden eind 2021 opgeleverd.

Lees meer >>

Holstraat Hilvarenbeek

In de Holstraat, in het centrum van Hilvarenbeek, gaat Leystromen 8 gemiddeld energieneutrale huurwoningen bouwen. De oplevering wordt verwacht in het 1ste kwartaal van 2022.

Lees meer >>

Voormalige school De Kring Rijen

Op de hoek Mgr. Arienstraat / Pastoor Gillisstraat, gaat Leystromen 8 huurappartementen realiseren. De verwachte oplevering is medio 2022.

Lees meer >>

Van Oldebarneveltlaan Rijen

Op de locatie van de voormalige marechausseekazerne realiseren we 9 grondgebonden huurwoningen in het hoger huursegment. De woningen worden eind 2021 opgeleverd.

Lees meer >>

Zuidrand Goirle

In Goirle wordt het gebied tussen de fabrieksgebouwen van Van Besouw en Van Puijenbroek opnieuw ontwikkeld. Het terrein van Thebe (Zorgcentrum Elisabeth) en het gebied ten zuiden van de tuin van Huize Anna hoort daar ook bij.

Lees meer>>

Hoek Kalverstraat/Tilburgseweg Goirle

Op de hoek van de Kalverstraat/Tilburgseweg heeft Leystromen al een aantal jaren grond in bezit. Leystromen is met de gemeente Goirle in gesprek over aanpassing van randvoorwaarden van de gemeente.

Lees meer >>

Beekdalpark Oisterwijk

Op de locatie van voormalig sportaccommodatie De Leye, heeft Leystromen het voornemen 25 huurwoningen te bouwen. 

Lees meer >>

De Croon II (locatie St. Janshove), Baarle-Nassau

Op de voormalige plek van St. Janshove zal Leystromen ongeveer 24 sociale huurappartementen realiseren. Dit wordt gebouw De Croon II. Het huidige gebouw De Croon (20 appartementen) blijft staan.

Lees meer >>

Tussen de Leijen Rijen

Leystromen, Ballast Nedam Development en de gemeente Gilze en Rijen zijn in gesprek over de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk Tussen de Leijen in Rijen.

Lees meer>>

Rijen-Zuid

In samenwerking met de bewoners en de gemeente Gilze en Rijen vernieuwen we de zgn. militaire wijk in Rijen-Zuid. We gaan aan de slag met de woningen, de woonomgeving en sociaal-maatschappelijke aspecten.

Lees meer>>

Lanen van Baerle

Leystromen is met de ontwikkelaar Gebr. van Gisbergen in gesprek over de ontwikkeling van 7 woningen op de voormalige Limfa terrein in Baarle-Nassau. Op de locatie worden er totaal 50 woningen gebouwd, waarvan 7 sociale huurwoningen voor Leystromen.

Lees meer>>

Bakertand Goirle

Er is een stedenbouwkundig plan in ontwikkeling voor uitbreidingswijk Bakertand aan de noordzijde van Goirle. In dit plan zijn ook sociale huurwoningen opgenomen. Het overleg tussen Bakertand BV en Leystromen is onlangs opgestart.

Lees meer>>

Wonen in het land van Hilver1 (Biest-Houtakker)

Deze pilot is een samenwerking van Leystromen en Van der Weegen Bouwgroep. In Biest-Houtakker en Baarschot is een bestemingsplannen ontwikkeld met daarin 112 bouwpercelen. Inmiddels zijn er 99 percelen verkocht. 13 percelen wachten nog op een nieuwe eigenaar.

Meer informatie over de bouwpercelen en de verkoop:
wonen in het land van hilver of hier wonen.

 

Centrumlocaties Goirle

In het centrum van Goirle liggen 3 potentiële ontwikkellocaties. De locaties zijn allen in eigendom van de gemeente Goirle. Leystromen heeft bij de gemeente aangegeven dat zij graag sociale huurwoningen realiseert op 1 of meer van deze 3 locaties.

Lees meer>>