Inloggen

Leystromen ontwikkelt regelmatig nieuwbouwwoningen. Hieronder vindt u het actuele overzicht.

Let op! Wij verhuren onze woningen via Woning in Zicht (WiZ). Dat geldt ook voor nieuwbouwwoningen. Als u wilt reageren op een woning, moet u ingeschreven zijn bij WiZ.

Bij sommige projecten kan het zijn dat we de leefwereld van beschermde planten en dieren verstoren.
Welke maatregelen we nemen volgens de Wet Natuurbescherming, leest u hier.

De Ligt IV Alphen

Leystromen ontwikkelt 12 eengezinswoningen in Alphen in uitbreidingsplan De Ligt IV. 

Lees meer >>

Lanen van Baerle

Leystromen is bezig met de bouw van 7 sociale huurwoningen op het voormalig Limfa terrein in Baarle-Nassau. De 7 woningen zijn onderdeel van in totaal 51 woningen die door Van Gisbergen gebouwd worden.

Lees meer>>

De Croon II (locatie St. Janshove), Baarle-Nassau

Op de huidige plek van St. Janshove zal Leystromen ongeveer 24 sociale huurappartementen realiseren. Dit wordt gebouw De Croon II. Het huidige gebouw De Croon (20 appartementen) blijft staan.

Lees meer >>

Pilot land van Hilver

Pilot Land van Hilver is een samenwerking tussen Leystromen en van der Weegen. Het doel van deze samenwerking is de leefbaarheid in de kleine kernen van ons werkgebied vergroten. In Biest-Houtakker en Baarschot was het realiseren van woningbouw niet meer mogelijk vanwege de hindercirkels van de bestaande agrarische bedrijven. Deze agrarische gronden zijn in het verleden aangekocht en worden herontwikkeld tot meerdere nieuwbouwlocaties. Het gaat om 10 locaties verspreid over de twee kernen. Naast bouwkavels en koopwoningen worden er ook sociale huurwoningen gerealiseerd. De locaties Brouwershof fase 2 in Baarschot en Beverakkers V in Biest-Houtakker moeten nog ontwikkeld worden. Overige locaties zijn inmiddels verkocht of verhuurd. Voor Brouwershof fase 2 zijn we bezig met het stedenbouwkundig plan. Bij Beverakkers V zijn we het bestemmingsplan aan het aanpassen.

Meer informatie over de bouwpercelen en de verkoop:
wonen in het land van hilver of hier wonen.

 

Land van Anna (Goirle) - Huurappartementen

Aan de Zuidrand in Goirle worden op de locatie van HaVeP aan de Bergstraat 27 sociale huurappartementen gebouwd met 1 tot 2 slaapkamers.

Lees meer >>

Land van Anna (Goirle) - Beneden- en bovenwoningen

De huidige locatie van het bedrijf HaVeP aan de Bergstraat in Goirle wordt herontwikkeld voor woningbouw. Onderdeel van het woningbouwprogramma zijn 16 beneden- en bovenwoningen met 2 slaapkamers.

Lees meer >>

Bakertand Goirle

Er is een stedenbouwkundig plan in ontwikkeling voor de uitbreidingswijk Bakertand, aan de noordzijde van Goirle. In dit plan zijn circa 85 sociale huurwoningen opgenomen. Het overleg tussen Bakertand BV en Leystromen is onlangs opgestart.

Lees meer>>

Centrumlocaties Goirle

In het centrum van Goirle liggen 3 potentiële ontwikkellocaties. De locaties zijn allen in eigendom van de gemeente Goirle. Leystromen heeft bij de gemeente aangegeven dat zij graag sociale huurwoningen realiseert op 1 of meer van deze 3 locaties.

Lees meer>>

Sporenring Goirle

Achter het voormalige klooster aan de Tilburgseweg 209 zijn we bezig met de ontwikkeling van een appartementengebouw.

Lees meer>>

Hispohal Hilvarenbeek (voormalige sporthal en zwembad)

Op de plek van de Hispohal komt een gezondheidscentrum met daarboven 15 sociale huurappartementen.

Lees meer >>

Gelderakkers 2 Hilvarenbeek

In de wijk Gelderakkers 2 in Hilvarenbeek gaat aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen huurwoningen bouwen voor Leystromen. In 2 bouwblokken worden 13 rijwoningen met tuin gerealiseerd.

Lees meer

Beekdal Park Oisterwijk

Op de locatie van voormalig sportaccommodatie De Leye, heeft Leystromen het voornemen 25 huurwoningen te bouwen. 

Lees meer >>

Voormalige school De Kring Rijen

Op de hoek van de Mgr. Arienstraat en de Pastoor Gillisstraat, gaat Leystromen 8 huurappartementen realiseren. De verwachte oplevering is najaar 2023.

Lees meer >>

Tussen de Leijen Rijen

Leystromen, Ballast Nedam Development en de gemeente Gilze en Rijen zijn in gesprek over de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk Tussen de Leijen in Rijen.

Lees meer>>

Rijen-Zuid, De Militaire Wijk

In samenwerking met de bewoners en de gemeente Gilze en Rijen vernieuwen we de zgn. militaire wijk in Rijen-Zuid. We gaan aan de slag met de woningen, de woonomgeving en sociaal-maatschappelijke aspecten.

Lees meer>>