Inloggen

Leystromen ontwikkelt regelmatig nieuwbouwwoningen.
Hieronder het actuele overzicht.

Van Bommelhof/Kerkstraat Moergestel

Leystromen ontwikkelt samen met Vivent Het Andere Wonen 16 appartementen, 2 algemene ruimtes en een ondernemerswoning voor mensen met dementie. Het worden betaalbare huurappartementen met een kale huurprijs onder €597,30 (prijspeil 2018). De verwachte oplevering is: eind 2019.

Lees meer >>

Thomas van Diessenstraat/Kloosterstraat Goirle

In het centrum van Goirle, tegenover het Cultureel Centrum Jan van Besouw, realiseert Leystromen een woongebouw met 18 zorgappartementen. 

Lees meer >>

KVL Oisterwijk

Leystromen is op het KVL-terrein (de Koninklijke Verenigde Leder) in Oisterwijk de bouw gestart van 21 sociale huurappartementen onder hoogwaardige architectuur. De verwachte oplevering is: eind 2019/begin 2020.

Lees meer>>

Koestraat Hilvarenbeek

Leystromen gaat aan de Koestraat in Hilvarenbeek 19 seniorenappartementen bouwen op de locatie van de scholen Adrianus-Driehoek. De oplevering wordt verwacht in 2019.

Lees meer>>

 

Zuidrand Goirle

Aan de zuidrand van Goirle (Van Besouw locatie) worden 190 wooneenheden ontwikkeld. Dit is onderdeel van de gemeentelijke visie: ‘Zuidrand Goirle met de tijdstroom mee…..’.

Lees meer>>

Wonen in het land van Hilver (Biest-Houtakker)

Deze pilot is een samenwerking van Leystromen en Van der Weegen Bouwgroep. In Biest-Houtakker en Baarschot is een bestemingsplannen ontwikkeld met daarin 112 bouwpercelen. Inmiddels zijn er 99 percelen verkocht. 13 percelen wachten nog op een nieuwe eigenaar.

Meer informatie over de bouwpercelen en de verkoop:
wonen in het land van hilver of hier wonen.

 

Loosche Akkers

Leystromen realiseert 6 grondgebonden woningen eengezinswoningen aan het Jan Wolfspad en Elstpad in Hilvarenbeek. De verwachte oplevering is: eind 2019/begin 2020.

Lees meer >>