Inloggen

Leystromen ontwikkelt regelmatig nieuwbouwwoningen.
Hieronder het actuele overzicht.

Bij sommige werkzaamheden kan het zijn dat we de leefwereld van beschermde planten en dieren verstoren.
Welke maatregelen we nemen volgens de Wet Natuurbescherming, leest u hier.

Van Bommelhof/Kerkstraat Moergestel

Leystromen ontwikkelt samen met Vivent Het Andere Wonen 16 appartementen, 2 algemene ruimtes en een ondernemerswoning voor mensen met dementie. De woningen worden eind 2020 opgeleverd.

Lees meer >>

Vroonacker III Diessen

In uitbreidingswijk Vroonacker in Diessen gaat Leystromen 23 bijzondere eengezinswoningen bouwen. De woningen zijn energieneutraal en worden circulair gebouwd.

Lees meer>>

Vroonacker III/Diessen

Hof Zuiderbeek/Koestraat Hilvarenbeek (appartementen zijn toegewezen)

Leystromen gaat aan de Koestraat in Hilvarenbeek 19 seniorenappartementen bouwen op de locatie van de scholen Adrianus-Driehoek. De oplevering wordt verwacht in 2020.

Lees meer>>

 

Loosche Akkers Hilvarenbeek (woningen zijn toegewezen)

Leystromen realiseert 6 grondgebonden eengezinswoningen aan het Jan Wolfspad en Gebr. Aartspad in Hilvarenbeek. De oplevering is in het 3de kwartaal van 2020.

Lees meer >>

Holstraat Hilvarenbeek

In de Holstraat, in het centrum van Hilvarenbeek, gaat Leystromen 8 gemiddeld energieneutrale huurwoningen bouwen. De oplevering wordt verwacht in het 1ste kwartaal van 2021.

Lees meer >>

Schoolstraat Hilvarenbeek (woningen zijn toegewezen)

Op de hoek van de Schoolstraat en Plein 40-45, vlak bij het Vrijthof, gaat Leystromen 11 huurwoningen bouwen. De woningen worden eind 2020 opgeleverd.

Lees meer >>

KVL Oisterwijk

Leystromen is op het KVL-terrein (de Koninklijke Verenigde Leder) in Oisterwijk de bouw gestart van 21 sociale huurappartementen onder hoogwaardige architectuur. De verwachte oplevering is in het voorjaar van 2020.

Lees meer>>

Langvennen Zuid Oisterwijk/ De Wingerd

Op de locatie van voormalige basisschool De Wingerd gaan we 14 kleine woningen bouwen. De woningen worden medio 2020 opgeleverd.

Lees meer>>

Thomas van Diessenstraat/Kloosterstraat Goirle

In het centrum van Goirle, tegenover het Cultureel Centrum Jan van Besouw, realiseert Leystromen een woongebouw met 18 zorgappartementen. 

Lees meer >>

Zuidrand Goirle

In Goirle wordt het gebied tussen de fabrieksgebouwen van Van Besouw en Van Puijenbroek opnieuw ontwikkeld. Het terrein van Thebe (Zorgcentrum Elisabeth) en het gebied ten zuiden van de tuin van Huize Anna hoort daar ook bij.

Lees meer>>

Hoek Kalverstraat/Tilburgseweg Goirle

Op de hoek van de Kalverstraat/Tilburgseweg heeft Leystromen al een aantal jaren grond in bezit. Leystromen is met de gemeente Goirle in gesprek over aanpassing van randvoorwaarden van de gemeente.

Lees meer >>

Voormalige school De Kring Rijen

Op de hoek Mgr. Arienstraat / Pastoor Gillisstraat, gaat Leystromen 8 huurappartementen realiseren. De verwachte oplevering is in het voorjaar van 2022.

Lees meer >>

Van Oldebarneveltlaan Rijen

Op de locatie van de voormalige marechausseekazerne realiseren we 9 grondgebonden huurwoningen in het hoger huursegment. De woningen worden eind 2021 opgeleverd.

Lees meer >>

Beekdalpark Oisterwijk

Op de locatie van voormalig sportaccommodatie De Leye, heeft Leystromen het voornemen 25 huurwoningen te bouwen. 

Lees meer >>

Wonen in het land van Hilver1 (Biest-Houtakker)

Deze pilot is een samenwerking van Leystromen en Van der Weegen Bouwgroep. In Biest-Houtakker en Baarschot is een bestemingsplannen ontwikkeld met daarin 112 bouwpercelen. Inmiddels zijn er 99 percelen verkocht. 13 percelen wachten nog op een nieuwe eigenaar.

Meer informatie over de bouwpercelen en de verkoop:
wonen in het land van hilver of hier wonen.