Inloggen

Meepraten en meedenken

Uw mening is belangrijk!

Doe met ons mee!

Leystromen hecht veel waarde aan betrokkenheid van onze bewoners. Want wat wij doen en de keuzes die wij maken, heeft invloed op uw woonomgeving. Daarom vinden we contact met u erg belangrijk!

Wij werken samen met meer dan 40 bewonersgroepen, zoals bewonerscommissies, woongenotteams en acticiteitenclubs. Dat doen we vanuit onze overtuiging dat we samen met bewoners kunnen bijdragen aan de leefbaarheid in complexen en wijken. Zo zetten wij ons in, samen met bewoners en partners, om (duurzaam) mooie dingen te creëren. Zoals ontmoetingsplekken, gemeenschappelijke tuinen en veel uiteenlopende activiteiten. Maar ook voorlichting, bijvoorbeeld gericht op veiligheid en brandpreventie.

We faciliteren en ondersteunen initiatieven waar bewoners zich samen hard voor willen maken

Onze 'droom' is een veilige, inclusieve wijk die preventief kan bijdragen aan:

  • Tegengaan van eenzaamheid
  • Versterken van het gevoel van saamhorigheid
  • Vergroten van de zelfredzaamheid van bewoners
  • Van Huis naar THuis
  • Inzetten van krachten en talenten van bewoners en wijken.

Samen met onze betrokken bewoners concluderen we dat het effect echt groot is!

Spreekt dit u aan? Heeft u ideeën? Of wilt u uw talenten of kennis inzetten? Ons team met participatieconsulenten komt graag kennismaken! Neem contact met ons op. Of vul het formulier onderaan deze pagina in.

Stichting Huurders Belangen Leystromen

Stichting Huurders Belangen Leystromen (Stichting HBL) is de huurdersorganisatie die de belangen van alle huurders van Leystromen behartigt. De stichting adviseert Leystromen over het beleid over bijvoorbeeld wonen, huren en duurzaamheid. En zij vertegenwoordigt huurders bij het maken van prestatieafspraken met de gemeenten en Leystromen. 

Bewonerscommissies

Komt u graag op voor de belangen van alle bewoners uit uw appartementencomplex of voor alle bewoners in uw straat? Sluit u dan aan bij een bewonerscommissie.

Een bewonerscommissie bestaat uit een aantal klanten die de belangen behartigt van een groep bewoners. De commissie is de gesprekspartner voor Leystromen. Samen praten we bijvoorbeeld over groot onderhoud aan de woningen of hoe we samen de woonomgeving kunnen verbeteren.

Huurderspanel

Wij zijn benieuwd naar uw mening en wensen over onderwerpen die voor u belangrijk zijn. Bijvoorbeeld over de buurt waarin u woont of over onderwerpen waar we beleid over gaan maken.

U kunt daarom meedoen aan ons digitale huurderspanel. En meedoen is heel makkelijk! Lees er hier alles over.


Deel uw mening, idee of ervaring met ons

Vul uw contactgegevens in als u wilt dat wij contact met u opnemen.