Inloggen

Organisatie

Leystromen beheert ongeveer 10.000 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk.

Wij staan midden in de samenleving en voelen ons verbonden met de streek en de mensen. We hebben een luisterend oor voor onze samenwerkingspartners en klanten. En betrekken ze actief bij onze plannen. Zo werken we samen aan vitale kernen en leefbare wijken.

Onze missie
Mensen zijn thuis bij Leystromen. Samen met bewoners en partnerorganisaties gaan we voor prettig wonen in onze buurten en dorpen. Bij ons is wonen mensenwerk.

Wij staan midden in de samenleving en voelen ons verbonden met de mensen en de streek. Onze bewoners voelen zich gezien, gehoord en geholpen. We zijn een stevige en betrouwbare partij voor onze samenwerkingspartners. Bewoners en samenwerkingspartners betrekken we actief bij onze plannen. Zo werken we samen aan vitale dorpen en leefbare buurten.

Wij werken in de zes gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. In 23 dorpen huisvesten wij ruim 20.000 bewoners in de woningmarktregio Hart van Brabant en West-Brabant.

Onze ambitie
Leystromen is een toekomstgerichte ondernemende corporatie. Vooruitstrevend in haar manier van werken en op het gebied van duurzaamheid. Wij werken nauw samen met onze klanten en partners. En wij zijn een aantrekkelijke werkgever.

Maatschappelijke legitimatie
Onze meerwaarde zit in het verbinden met onze omgeving om op die manier de dingen te kunnen doen waar ook echt behoefte aan is. Daar gaat het ons om!


Koersplan

Bekijk hier ons Koersplan 2023

Organisatiestructuur

Bekijk hier een afbeelding van onze organisatiestructuur.


Samenwerkingspartners

We weten wat er speelt in de gemeenten waar we actief zijn. En werken aan plannen voor de toekomst. Dat doen we niet alleen. Samen met onze relaties, belanghouders en klanten werken we aan goede huisvesting, vitale kernen en leefbare wijken. We hebben elkaar nodig om ons werk goed te doen.

Ook met corporaties in ons werkgebied werken we samen. Een mooi voorbeeld daarvan is de 'solidatiteitsverklaring' die we met corporaties in Hart van Brabant en West Brabant opstelden. We spraken daarin af dat we uitdagingen in de regio gezamelijk willen aangaan.

 

Samenwerken aan plannen voor de toekomst

Belanghouders

Van gemeenten en maatschappelijke organisaties horen we graag wat hun wensen zijn, zodat wij onze activiteiten daar nog beter op kunnen afstemmen. En we vragen ze actief mee te denken over onze plannen.