Inloggen

Organisatie

Leystromen beheert ongeveer 10.000 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk.

Wij staan midden in de samenleving en voelen ons verbonden met de streek en de mensen. We hebben een luisterend oor voor onze samenwerkingspartners en klanten. En betrekken ze actief bij onze plannen. Zo werken we samen aan vitale kernen en leefbare wijken.

Onze missie
Leystromen biedt een thuis aan mensen met een laag- of middeninkomen, die niet terecht kunnen op de koop- of vrije huurmarkt. We dragen zorg voor comfortabel wonen in aangename buurten. Waar mogelijk bieden we maatwerk. Actief in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk.

Onze ambitie
Leystromen is een toekomstgerichte ondernemende corporatie. Vooruitstrevend in haar manier van werken en op het gebied van duurzaamheid. Wij werken nauw samen met onze klanten en partners. En wij zijn een aantrekkelijke werkgever.

Maatschappelijke legitimatie
Onze meerwaarde zit in het verbinden met onze omgeving om op die manier de dingen te kunnen doen waar ook echt behoefte aan is. Daar gaat het ons om!


Koersplan

Bekijk hier ons Koersplan 2023

Organisatiestructuur

Bekijk hier een afbeelding van onze organisatiestructuur.


Samenwerkingspartners

We weten wat er speelt in de gemeenten waar we actief zijn. En werken aan plannen voor de toekomst. Dat doen we niet alleen. Samen met onze relaties, belanghouders en klanten werken we aan goede huisvesting, vitale kernen en leefbare wijken. We hebben elkaar nodig om ons werk goed te doen.

Ook met corporaties in ons werkgebied werken we samen. Een mooi voorbeeld daarvan is de 'solidatiteitsverklaring' die we met corporaties in Hart van Brabant en West Brabant opstelden. We spraken daarin af dat we uitdagingen in de regio gezamelijk willen aangaan.

 

Samenwerken aan plannen voor de toekomst

Belanghouders

Van gemeenten en maatschappelijke organisaties horen we graag wat hun wensen zijn, zodat wij onze activiteiten daar nog beter op kunnen afstemmen. En we vragen ze actief mee te denken over onze plannen.

Bewonerscommissies

Een bewonerscommissie bestaat uit een aantal klanten die de belangen behartigt van alle bewoners uit het appartementencomplex of alle bewoners in de straat. De commissie is de gesprekspartner voor Leystromen. Samen praten we bijvoorbeeld over groot onderhoud aan de woningen of hoe we samen de woonomgeving kunnen verbeteren. Wilt u weten of er een bewonerscommissie bij u in de buurt is? Neem dan contact met ons op.

Gesprekspartners voor Leystromen

Nieuwsbrief voor samenwerkingspartners

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief voor samenwerkingspartners.