Inloggen

Reparatieverzoek

Wij vinden het belangrijk dat u prettig woont. Als er problemen zijn, willen wij die voor u zo snel mogelijk oplossen. Is er iets kapot in uw woning? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen via telefoonnummer 088 031 33 00.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Voor spoedeisende zaken / storingen

Storing aan CV / mechanische ventilatie

088 031 33 09

Verstoppingen

088 031 33 08

Let op: voor gratis ontstopping van uw riool moet u een ontstoppingsverzekering hebben. U meldt zich hiervoor aan via de aanvraag glas- en ontstoppingfonds in.

Glasbreuk

088 031 33 07

Let op: voor gratis reparatie van uw ruiten moet u een glasverzekering bij ons hebben afgesloten. U meldt zich hiervoor aan via de aanvraag glas- en ontstoppingsfonds

Storing lift / automatische deuren

0800 247 36 50 (24 uur per dag)

Spoedeisend reparatieverzoek buiten kantooruren

088 031 33 06

Serviceabonnement

Er zijn bepaalde onderhoudswerkzaamheden die u als huurder normaal gesproken zelf moet uitvoeren. Deze vindt u in het Huurders ABC. Heeft u een Serviceabonnement? Dan komen wij de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren die binnen dit abonnement vallen. Lees hier het Overzicht werkzaamheden Serviceabonnement.

U betaalt voor een Serviceabonnement  € 3,72 per maand. Dit bedrag wordt tegelijk met uw huur in rekening gebracht. U betaalt géén extra kosten als voorrijkosten, materiaalkosten of arbeidsloon. 

Wilt u een Serviceabonnement? Dat kan! Om abonnee te worden vult u het aanmeldformulier Serviceabonnement in.

Houd wel rekening met de voorwaarden: Reglement Serviceabonnement 

 

Glasfonds

Voor gratis reparatie van glasschade moet u deelnemen in het glasfonds. (let op: maximaal 3 schadegevallen in 1 kalenderjaar). 

U kunt elk moment deelnemen aan het glasfonds zonder entreekosten. Op het moment dat de schade wordt veroorzaakt moet u reeds deelnemer zijn. Als dit niet het geval is zijn de kosten voor uw rekening.

Wilt u deelnemen aan het glasfonds? Dat kan! Vul een aanmelding glasfonds in.

Houd wel rekening met de voorwaarden: Reglement GlasfondsBij meerdere schadegevallen in eenzelfde jaar bijvoorbeeld krijgt u een waarschuwing. Bij meer dan 3 schadegevallen per jaar kan de verzekering of de deelname door Leystromen worden beëindigd. 

Ontstoppingsfonds

Voor gratis ontstopping van uw riool moet u aangesloten zijn bij het ontstoppingsfonds. 

U kunt elk moment deelnemen aan het ontstoppingsfonds zonder entreekosten. Op het moment dat het riool ontstopt moet worden moet u reeds deelnemer zijn. 

Wilt u deelnemen in het ontstoppingsfonds? Dat kan! Vul een aanmelding ontstoppingsfonds in.

Houd wel rekening met de voorwaarden: Reglement ontstoppingsfonds