Inloggen

Klacht of melding

Bent u ergens niet tevreden over? Laat het ons dan weten!

Niet iedere klacht is hetzelfde. Een klacht over geluidsoverlast een ander soort klacht dan een klacht over een klemmende deur. Het kan ook zijn dat u niet tevreden bent over hoe wij als organisatie handelen. Laat ons weten wat voor soort klacht u heeft. Wij helpen u graag verder!

Het is belangrijk dat u prettig woont

Ik wil iets in of aan mijn woning laten repareren

Klemt een deur in uw woning, lekt een kraan of is er iets kapot gegaan? Dan is dit geen klacht maar een reparatieverzoek.  Klik hier om een reparatieverzoek te doen.

Ik wil overlast of problemen in de leefomgeving melden

Ervaart u overlast van uw buren of problemen in de woonomgeving? Dat is heel vervelend! Dit kan verschillende oorzaken hebben. Ga altijd eerst in gesprek met uw buren of degene die problemen veroorzaakt. Helpt dat niet, meldt de overlast of problemen dan bij ons met het meldingsformulier.

 

Ik heb een klacht over de huuraanpassing

Bent u het niet eens met de jaarlijkse huuraanpassing? Dan kunt u bezwaar maken. U moet daarvoor wel voldoen aan  bepaalde voorwaarden.

Op de website van de huurcommissie vindt u alle benodigde informatie en formulieren.


Ik heb een ander soort klacht of melding

Het kan zijn dat u niet tevreden bent over de manier waarop wij als organisatie handelden.  Of dat u van mening bent dat we iets hebben nagelaten. Ook kan het zijn dat u niet tevreden bent over het handelen van een individuele medewerker. Bespreek dit dan eerst met uw contactpersoon van Leystromen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan kunt u een klacht indienen.

Klacht indienen bij Leystromen
Vult u het klachtenformulier onderaan deze pagina in.
U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging. Na (interne) bespreking bieden wij u een oplossing of beslissen over uw klacht.

Als u het niet eens bent met onze oplossing of beslissing
Kunt u uw geschil voorleggen aan de Regionale Geschillencommissie. U doet dit door een bezwaar in te dienen op de website van de Geschillencommissie. Daar vindt u ook het volledige reglement van deze Commissie. Ook kunt kunt u daar lezen wat de procedure voor bezwaar is. Hoe het allemaal precies werkt, leest u ook in de folder Uw klacht, onze zorg

De geschillencommissie beslist en doet uitspraak in het geschil. De procedure is kosteloos; u hoeft niet te betalen om uw geschil te laten beoordelen door de geschillencommissie.


Klachtenformulier Leystromen

 Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter helpen! We nemen snel telefonisch of per e-mail contact met u op.

Wilt u gebeld worden? Laat ons dan ook het telefoonnummer weten waarop u bereikbaar bent.