Inloggen

Legitimatie

Soms bellen medewerkers van een bedrijf bij u aan, uit naam van Leystromen. Bijvoorbeeld om uw dakgoot schoon te maken. Of om uw cv-ketel een onderhoudsbeurt te geven. Laat niet zomaar iedereen binnen. Zeker als u geen brief van ons heeft ontvangen!

U ontvangt altijd een brief.

Wij komen nooit zomaar bij u langs. U ontvangt altijd eerst een brief van ons. Hierin staat waarom we bij u langskomen, wat voor werkzaamheden we uitvoeren en wat dit voor u betekent. Voert een ander bedrijf in opdracht van ons de werkzaamheden uit? Dan staat de naam van dit bedrijf duidelijk in de brief.

Altijd legitimeren

U herkent de medewerkers van Leystromen aan hun bedrijfskleding. Hierop staat onze naam en ons logo. Daarnaast kunnen zij zich altijd legitimeren als medewerkers van Leystromen. Vraag hier dus gerust naar, onze collega’s werken er graag aan mee. Soms huren wij een bedrijf in om de werkzaamheden uit te voeren. De medewerkers van dit bedrijf kunnen zich ook legitimeren als ze bij u aanbellen. Check dus altijd even de legitimatie voordat u iemand binnenlaat.

Let op! Soms laten bedrijven een brief zien met ons logo erop. Dat is geen legitimatie.

Button van Leystromen

Regelmatig laten wij het schilderwerk aan de buitenkant van woningen controleren. U ziet dan iemand door uw wijk lopen die aan het rondkijken is. Dat is in opdracht van ons. Deze mensen dragen een button van Leystromen. Hierop staat dat ze voor ons aan het werk zijn. Ze bellen nooit bij u aan en ze hoeven ook niet bij u naar binnen.

Bij twijfel bellen

Twijfelt u of u iemand binnen moet laten? Neem dan gerust contact met ons op via 088 031 33 00