Inloggen

Grote belangstelling voor de kernavonden bij Leystromen

De meeste kernavonden van Leystromen zitten er op. Donderdag 6 april trapten wij af met een bijeenkomst in Baarle-Nassau. Vanavond komen de bewoners van Rijen in een groot aantal bij elkaar en morgenavond in Hilvarenbeek. Dat waren de laatste kernavonden. Maar de kernavonden waren zo'n succes, dat er meer aanmeldingen waren dan verwacht. Om die reden hebben we nog 4 extra kernavonden georganiseerd in Oisterwijk, Goirle, Rijen en Hilvarenbeek.

Denk met ons mee voor ons nieuwe koersplan

Leystromen organiseert de kernavonden speciaal om bewoners te laten mee denken met ons nieuwe koersplan. Dit plan helpt ons te bepalen hoe onze toekomst met onze bewoners er uit gaat zien. Wij staan deze avonden open voor alle tips en ideeën van onze bewoners. Bewoners vertellen hoe zij kijken naar veiligheid, communicatie, duurzaamheid en de verbinding in de wijk.

Bewoners zijn enthousiast

We zijn erg blij dat bewoners in grote aantallen op onze kernavonden aanwezig zijn. We horen een aantal mooie verbeterpunten voor Leystromen. Daar gaan wij zeker mee aan de slag gaan. Ook de bewoners zijn erg enthousiast over de bijeenkomsten. Zo nam één van de bewoners aan het einde van de eerste avond het woord: "Bedankt Leystromen, ook namens alle andere bewoners in Baarle-Nassau. Fijn dat jullie luisteren naar de bewoners!"

Laat uw stem ook aan ons horen en kom naar de kernavonden

Heeft u zich nog niet aangemeld? Maar wilt u ook graag gehoord worden en uw tips en ideeën delen? Meld u dan aan voor onze kernavonden. Dit kan met de uitnodiging die u eerder heeft ontvangen.

  • Dinsdag 23 mei in Oisterwijk
  • Woensdag 31 mei in Goirle
  • Donderdag 1 juni in Rijen
  • Dinsdag 13 juni in Hilvarenbeek

Wij zien u graag!