Inloggen

De ontmoetingsavonden van 2024 zitten erop

Zeker 200 huurders! Zoveel spraken wij er tijdens de ontmoetingsavonden van dit jaar. Elkaar ontmoeten en beter leren kennen was de rode draad van deze avonden. En dat is goed gelukt, zo blijkt uit de reacties van de deelnemers.

Er werden uitspraken gedaan als “Er komt heel wat kijken bij het verhuren van huizen”, “Ik begrijp niet altijd alle afwegingen, maar ik snap nu wel dat er goed naar gekeken wordt” en “Het gaat zeker niet alleen om huizen”.

Waar gaat het geld naartoe
Het waren mooie avonden! Onze huurders vertelden waar zij tegenaan lopen en leerden ons (werk) beter kennen. Ook namen we hen mee in de soms moeilijke keuzes die we maken. Dit deden we door hen de touwtjes in handen te geven tijdens educatieve spelletjes. Waar geven zij het beschikbare geld aan uit? Dit leverde veel interessante en bevlogen discussies op. En zij leerden leden kennen van Stichtings Huurders Belangen Leystromen, zonder nieuwe huurdersvereniging.

Tot volgend jaar!
Wij willen alle huurders die erbij waren enorm bedanken. Elkaar beter leren kennen is altijd goed. Want onbekend maakt onbemind! Kon u er niet bij zijn? Volgend jaar organiseren we weer nieuwe avonden voor huurders. Meer informatie hierover komt dan op de website te staan.