Inloggen

Werken bij Leystromen

Actuele vacatures.

Momenteel zijn wij op zoek naar 2 leden voor onze Raad van Commissarissen:

lid Raad van Commissarissen (tevens voorzitter auditcommissie)
met een brede professionele financieel-economische achtergrond
lid Raad van Commissarissen
met achtergrond in digitalisering / informatisering / sociale innovatie

De Raad van Commissarissen wordt in deze procedure begeleid door Anja Tirions MHA. Voor meer informatie zie www.tirionsconsultancy.com.
Uw reactie zien wij graag uitsluitend via deze website tegemoet.

Midden in de samenleving

De tevredenheid van onze klanten is onze belangrijkste maatstaf. Als corporatie zijn wij actief op het brede terrein van wonen. Wij staan dicht bij onze klanten, met aandacht voor het groter belang. Geen dag is hetzelfde. Je werkt met veel partijen samen. Maatschappelijke vraagstukken wisselen elkaar af en vragen een heldere en realistische kijk op de maatschappij.

Enthousiaste collega's

Bij Leystromen werken ongeveer 98 enthousiaste en betrokken collega's. De arbeidsvoorwaarden zijn gelijk aan de CAO Woondiensten. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zetten ons in voor het woongenot van onze klanten. Hun tevredenheid is onze belangrijkste maatstaf!

Open sollicitaties


Wil je graag bij ons werken, maar staat er geen (geschikte) vacature open? Stuur ons dan een open sollicitatie. Als we jouw talenten kunnen inzetten, laten we dat zo snel mogelijk weten!

Let op! Wij bewaren de gegevens van open sollicitaties maximaal 2 maanden vanwege de wet- en regelgeving omtrent privacy.