Inloggen

Werken bij Leystromen

Actuele vacatures


Projectontwikkelaar

Wil jij betrokken zijn bij onze vastgoedprojecten en zo van begin tot oplevering werken aan nieuwbouw, verbouw en herstructurering? Zit netwerken je in het bloed, ben je een creatieve en vernieuwende denker die snel kan schakelen en prioriteiten kan stellen? Dan komen we graag met je in contact voor de functie van Projectontwikkelaar! Lees de complete vacaturetekst hiernaast. Of maak alvast kennis met het team Ontwikkeling door hun eerdere oproep voor deze vacature te bekijken!

Download hier de uitgebreide informatie bij de vacature van Projectontwikkelaar

Maak kennis met het team Ontwikkeling en bekijk hun eerdere oproep voor deze vacature

Midden in de samenleving

De tevredenheid van onze klanten is onze belangrijkste maatstaf. Als corporatie zijn wij actief op het brede terrein van wonen. Wij staan dicht bij onze klanten, met aandacht voor het groter belang. Geen dag is hetzelfde. Je werkt met veel partijen samen. Maatschappelijke vraagstukken wisselen elkaar af en vragen een heldere en realistische kijk op de maatschappij.

Enthousiaste collega's

Bij Leystromen werken ongeveer 98 enthousiaste en betrokken collega's. De arbeidsvoorwaarden zijn gelijk aan de CAO Woondiensten. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zetten ons in voor het woongenot van onze klanten. Hun tevredenheid is onze belangrijkste maatstaf!

Open sollicitaties


Wil je graag bij ons werken, maar staat er geen (geschikte) vacature open? Stuur ons dan een open sollicitatie. Als we jouw talenten kunnen inzetten, laten we dat zo snel mogelijk weten!

Let op! Wij bewaren de gegevens van open sollicitaties maximaal 2 maanden vanwege de wet- en regelgeving omtrent privacy.