Inloggen

Werken bij Leystromen

Actuele vacatures


Medewerker Personeels- en Salarisadministratie

Ben jij een MBO-er in de richting personeels- en salarisadministratie? Heb je werkervaring in een soortgelijke functie, ben je klantgericht en heb je ook nog kennis van wetgeving en personeelsregelingen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Wij hebben een vacature voor 24 uur per week in Rijen. Nieuwsgierig? Bekijk de uitgebreide vacaturetekst

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Stagiaire sociaal beheer

Lijkt het je leuk om binnen Leystromen als stagiaire sociaal beheer aan de slag te gaan? Wij bieden je deze mooie kans!

Het gaat om een afwisselende stage waarbij je kennis maakt met het proces inzake leefbaarheid. Je loopt mee met een consulent sociaal beheer. Zo maak je kennis met de diverse facetten van de functie van consulent sociaal beheer: overlastcasussen, ondersteuning huurachterstanden, multidisciplinaire overleggen en sociaal juridische trajecten. Ook maak je kennis met advisering bij aanvraag inwoning/ medehuurderschap/ urgentie en nieuwbouw.

Wij zoeken een leergierige stagiaire die graag direct met klanten werkt, een ‘hands on’ mentaliteit heeft en confrontatie niet uit de weg gaat.

Voel jij je aangesproken? Stuur ons dan een motivatie en CV via vacature@leystromen.nl. We zien je reactie graag tegemoet!


Midden in de samenleving

De tevredenheid van onze klanten is onze belangrijkste maatstaf. Als corporatie zijn wij actief op het brede terrein van wonen. Wij staan dicht bij onze klanten, met aandacht voor het groter belang. Geen dag is hetzelfde. Je werkt met veel partijen samen. Maatschappelijke vraagstukken wisselen elkaar af en vragen een heldere en realistische kijk op de maatschappij.

Enthousiaste collega's

Bij Leystromen werken ongeveer 98 enthousiaste en betrokken collega's. De arbeidsvoorwaarden zijn gelijk aan de CAO Woondiensten. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zetten ons in voor het woongenot van onze klanten. Hun tevredenheid is onze belangrijkste maatstaf!

Open sollicitaties


Wil je graag bij ons werken, maar staat er geen (geschikte) vacature open? Stuur ons dan een open sollicitatie. Als we jouw talenten kunnen inzetten, laten we dat zo snel mogelijk weten!

Let op! Wij bewaren de gegevens van open sollicitaties maximaal 2 maanden vanwege de wet- en regelgeving omtrent privacy.