Inloggen

Werken bij Leystromen

Actuele vacatures


Medewerker Vastgoedmanagement

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Vastgoed met specialisatie zorgvastgoed voor 24 - 32 uur per week. Het gaat om een veelzijdige functie met een breed takenpakket. Heb je HBO-opleiding in de richting vastgoedmanagement? En heb je kennis van en ervaring met het beheer van maatschappelijk onroerend goed? Dat is deze vacature iets voor jou!

Medewerker Bedrijfsbureau

Heb jij een HBO-opleiding in de richting bouwkunde of installatie? Kun jij meerjaren-onderhoudsbegrotingen en en jaarlijkse planmatige onderhoudsbegrotingen opstellen? Als je ook nog klantgericht bent en goed in het verzamelen en verwerken van informatie, dan hebben wij een mooie vacature voor jou!

HRM Adviseur

Ontwikkel je graag HRM-beleid en adviseer je hierover bij implementatie? Volg je marktkennis op het gebied van HRM en kan je dat vertalen naar ontwikkeling voor medewerker en organisatie? Zijn arbeid juridische zaken, arbeidsvoorwaarden, (leiderschaps)ontwikkeling en de invulling van het functie- en loongebouw dingen waar jij je op wilt concentreren? Zijn werving en selectieprocessen, reintegratietrajecten en de verzuimbegeleiding jou niet vreemd? Dan zijn we op zoek naar jou!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de volledige vacaturetekst.

Medewerker Dagelijks Onderhoud

Ben je graag veelvuldig in (telefonisch) contact met onze klanten voor het team Dagelijks Onderhoud? Heb je ervaring met het registreren van reparatieverzoeken en het laten uitvoeren van inspecties? Ben jij klantgericht en sociaal ingesteld? Heb je MBO werk en denkniveau en ervaring met automatisering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de volledige vacaturetekst.

Stagiaire sociaal beheer

Lijkt het je leuk om binnen Leystromen als stagiaire sociaal beheer aan de slag te gaan? Wij bieden je deze mooie kans!

Het gaat om een afwisselende stage waarbij je kennis maakt met het proces inzake leefbaarheid. Je loopt mee met een consulent sociaal beheer. Zo maak je kennis met de diverse facetten van de functie van consulent sociaal beheer: overlastcasussen, ondersteuning huurachterstanden, multidisciplinaire overleggen en sociaal juridische trajecten. Ook maak je kennis met advisering bij aanvraag inwoning/ medehuurderschap/ urgentie en nieuwbouw.

Wij zoeken een leergierige stagiaire die graag direct met klanten werkt, een ‘hands on’ mentaliteit heeft en confrontatie niet uit de weg gaat.

Voel jij je aangesproken? Stuur ons dan een motivatie en CV via vacature@leystromen.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

Midden in de samenleving

De tevredenheid van onze klanten is onze belangrijkste maatstaf. Als corporatie zijn wij actief op het brede terrein van wonen. Wij staan dicht bij onze klanten, met aandacht voor het groter belang. Geen dag is hetzelfde. Je werkt met veel partijen samen. Maatschappelijke vraagstukken wisselen elkaar af en vragen een heldere en realistische kijk op de maatschappij.

Enthousiaste collega's

Bij Leystromen werken ongeveer 98 enthousiaste en betrokken collega's. De arbeidsvoorwaarden zijn gelijk aan de CAO Woondiensten. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zetten ons in voor het woongenot van onze klanten. Hun tevredenheid is onze belangrijkste maatstaf!

Open sollicitaties


Wil je graag bij ons werken, maar staat er geen (geschikte) vacature open? Stuur ons dan een open sollicitatie. Als we jouw talenten kunnen inzetten, laten we dat zo snel mogelijk weten!

Let op! Wij bewaren de gegevens van open sollicitaties maximaal 2 maanden vanwege de wet- en regelgeving omtrent privacy.