Inloggen

Werken bij Leystromen

Actuele vacatures


Medewerker Financiële Projecten

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor terugkerende financiële projecten? En krijg jij energie van kloppende cijfers? Wie weet zijn we dan op zoek naar jou! Bekijk hier de volledige vacaturetekst.

Onderhoudsmedewerker elektra

Ben jij op zoek naar een zelfstandige buitendienstfunctie? En heb je een opleiding in elektra én ervaring? Bekijk dan de volledige vacaturetekst.

Midden in de samenleving

De tevredenheid van onze klanten is onze belangrijkste maatstaf. Als corporatie zijn wij actief op het brede terrein van wonen. Wij staan dicht bij onze klanten, met aandacht voor het groter belang. Geen dag is hetzelfde. Je werkt met veel partijen samen. Maatschappelijke vraagstukken wisselen elkaar af en vragen een heldere en realistische kijk op de maatschappij.

Enthousiaste collega's

Bij Leystromen werken ongeveer 98 enthousiaste en betrokken collega's. De arbeidsvoorwaarden zijn gelijk aan de CAO Woondiensten. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zetten ons in voor het woongenot van onze klanten. Hun tevredenheid is onze belangrijkste maatstaf!

Open sollicitaties


Wil je graag bij ons werken, maar staat er geen (geschikte) vacature open? Stuur ons dan een open sollicitatie. Als we jouw talenten kunnen inzetten, laten we dat zo snel mogelijk weten!

Let op! Wij bewaren de gegevens van open sollicitaties maximaal 2 maanden vanwege de wet- en regelgeving omtrent privacy.