Inloggen

Land van Anna (voormalige Van Puijenbroek / HaVeP locatie)

Land van Anna (voormalige Van Puijenbroek / HaVeP locatie)

De huidige locatie van het bedrijf HaVeP aan de Bergstraat in Goirle wordt herontwikkeld voor woningbouw. CRA Vastgoed en Wilma Wonen gaan dit realiseren voor de huidige eigenaar VP Exploitatie BV. Kijk voor meer informatie over de locatie op de website van Land van Anna.

Onderdeel van het woningbouwprogramma zijn 27 sociale huurappartementen met 1 tot 2 slaapkamers. Leystromen heeft in juni 2023 de definitieve overeenkomst getekend met vof Wilma-CRA Goirle en de aannemer Huybregst Relou voor de turn key aankoop van deze sociale huurappartementen.

 

Zuidrand Goirle

In Goirle wordt het gebied tussen de fabrieksgebouwen van 'Van Besouw' en 'Van Puijenbroek' opnieuw ontwikkeld. Het terrein van Thebe (Zorgcentrum Elisabeth) en het gebied ten zuiden van de tuin van Huize Anna horen daar ook bij. Bij de Zuidrand Goirle staan ​​rust, ruimte en groen centraal. Het project heeft 2 deellocaties waar woningen worden gebouwd: 'Van Besouw' en 'Van Puijenbroek'. Op beide locaties komen sociale huurwoningen.

Start bouw
December 2023

Verwachte oplevering
Begin 2025

Aantal / type woningen
27 sociale huurappartementen in een gebouw van 4 bouwlagen en een lift aan het Havepplein 3 t/m 55 (oneven). Op de begane grond bevinden zich naast een containerruimte ook de individuele bergingen van alle appartementen. De woningen hebben een woonoppervlakte van 55 m2 (1 slaapkamer), 66 m2 (1/2 slaapkamers) of 76 m2 (2 slaapkamers). Parkeren is mogelijk naast het gebouw in de openbare ruimte.

Doelgroep
Voor de toewijzing van 4 appartementen heeft Leystromen met de woonvereniging Voor elkaar Met elkaar een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Voor de overige woningen geldt alle doelgroepen (het gebouw heeft géén specifieke voorzieningen voor ouderen/mindervaliden).

Netto huurprijs (prijspeil 2024)
De 27 woningen worden verhuurd tegen een sociale huurprijs van maximaal €879,66 (prijspeil 2024) en zijn exclusief servicekosten.

Huurprijzen zijn exclusief servicekosten.

Start verhuur
Na de zomer 2024.

Hoe reageert u?  
Wij adverteren al onze woningen op Woning in Zicht. Houdt u er rekening mee dat u voor een huurwoning ingeschreven moet zijn als woningzoekende bij Woning in Zicht? 

Foto's