Inloggen

Land van Anna

Land van Anna (voormalige Van Puijenbroek / HaVeP locatie)

Leystromen ontwikkelt op de huidige locatie van het bedrijf HaVeP aan de Bergstraat in Goirle 16 beneden- en bovenwoningen met 2 slaapkamers.

Zuidrand Goirle

In Goirle wordt het gebied tussen de fabrieksgebouwen van 'Van Besouw' en 'Van Puijenbroek' opnieuw ontwikkeld. Het terrein van Thebe (Zorgcentrum Elisabeth) en het gebied ten zuiden van de tuin van Huize Anna horen daar ook bij. Bij de Zuidrand Goirle staan ​​rust, ruimte en groen centraal. Het project heeft 2 deellocaties waar woningen worden gebouwd: 'Van Besouw' en 'Van Puijenbroek'. Op beide locaties komen sociale huurwoningen.

Start bouw
December 2023

Verwachte oplevering
Begin 2025

Aantal / type woningen

16 beneden- en bovenwoningen gelegen aan de Bergstraat 52 t/m 82 (even). Op de begane grond bevinden zicht 8 gelijkvloerse woningen met een tuintje. Op de eerste verdieping bevinden zich ook 8 gelijkvloerse woningen met een balkon. De eerste verdieping is bereikbaar met een gezamenlijke trap per 2 woningen (geen lift). De woningen hebben allemaal 2 slaapkamers en een woonoppervlakte van circa 68 m2. De benedenwoningen hebben een berging in het achtertuintje. De bovenwoningen hebben een balkon van ca. 6 m2 en een berging op de begane grond welke bereikbaar is via het achterpad.

Doelgroep
Alle doelgroepen (het gebouw heeft géén specifieke voorzieningen voor ouderen/mindervaliden)

Netto huurprijs
De 16 woningen worden verhuurd tegen een sociale huurprijs van maximaal € 879,66 (prijspeil 2024) en zijn exclusief servicekosten.

Start verhuur
Na de zomer 2024.

Hoe reageert u?  
Wij adverteren al onze woningen op Woning in Zicht. Houdt u er rekening mee dat u voor een huurwoning ingeschreven moet zijn als woningzoekende bij Woning in Zicht? 

Foto's