Inloggen

Hispohal Hilvarenbeek (voormalige sporthal en zwembad)

Leystromen is bezig met de ontwikkeling van een appartementengebouw aan de J.F. Kennedylaan. Het plangebied ligt middenin de wijk De Elst/ De Elsakkers, op ongeveer 750 m afstand van het centrum. Aan de ene kant ligt de brede school Starrebos (eigendom van Leystromen) en aan de overzijde een kleinschalig winkelgebied, bestaande uit een supermarkt en bakker.

In de wijk exploiteert Leystromen verschillende woningen, voornamelijk ruime eengezinswoningen. Daarnaast enkele kleine gelijkvloerse (senioren)woningen en appartementen boven de naastgelegen school.

Deze locatie is gekocht en wordt ontwikkeld door het Gezondheidscentrum. Alle vergunningen zijn verleend. De voorbereiding van de bouw is in vollge gang. Leystromen koopt de 15 sociale huurappartementen van het Gezondheidscentrum.

Bijzonderheden
Het gezondheidscentrum komt op de begane grond en 1ste verdieping van het gebouw. Hierin wordt onder andere een maatschap voor huisartsen gevestigd. De appartementen komen op de 2de verdieping, met een eigen toegang, lift, noodtrap en bergruimtes.

Start bouw
3de kwartaal 2023

Verwachte oplevering
4de kwartaal 2024

Aantal/type woningen
15 appartementen op de 2de verdieping, met 1-2 slaapkamers en lift

Doelgroep
Alle doelgroepen. In het bijzonder 1-2 persoonshuishoudens en zittende huurders

Netto huurprijs per maand
De meeste appartementen worden verhuurd voor maximaal € 693,60 (prijspeil 2023)

Start verhuur
Nog niet bekend

Hoe reageert u?  
Wij adverteren al onze woningen op Woning in Zicht. Houdt u er rekening mee dat u voor een huurwoning ingeschreven moet zijn als woningzoekende bij Woning in Zicht? 

Foto's