Inloggen

Weer nieuwe woningen op een prachtige locatie voor Leystromen

Voor iedereen een mooie, passende woning, dat is onze droom. In deze tijd van woningnood is dat een hele uitdaging. Daarom zijn we trots dat we weer een aannemingsovereenkomst hebben getekend. In Hilvarenbeek komen prachtige en energiezuinige nieuwbouwwoningen.

Bouwen samen met Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen

Afgelopen donderdag 12 oktober kregen we bezoek van Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen uit Hooge Mierde. Voor ons was dit heel speciaal bezoek, want er werden weer een handtekeningen gezet onder een aannemingscontract. Met het ondertekenen hiervan gaan we een samenwerking aan voor de bouw van 13 energiezuinige woningen in Hilvarenbeek.

Wonen op een fijne locatie

De 13 woningen komen in de nieuwbouwwijk ‘Gelderakkers’ aan het Imkerpark. De woningen komen in een prachtige omgeving aan het water, met de tuin op het westen. Marie-Thérèse Dubbeldam, bestuurder van Leystromen zegt tijdens de ondertekening: “Het geeft ons altijd een goed gevoel als er weer nieuwe woningen gebouwd worden. Dit is weer een fijne locatie om nog jaren prettig te wonen.”

De woningen zijn energiezuinig

De energiezuinige woningen hebben een warmtepomp en zonnepanelen. Ze hebben twee slaapkamers en een vaste trap naar een open zolder. De bouw start half oktober en de oplevering is naar verwachting september volgend jaar.