Inloggen

Dat verdient een frietje

Feestelijk moment renovatie Waterhoef

Vorige week werd de eerste fase van de renovatie in de wijk Waterhoef in Oisterwijk feestelijk afgerond. Dit gebeurde met een lekker frietje én een leuke muzikale verrassing.

In Waterhoef zijn we 62 woningen aan het renoveren. De vervanging van de daken is zo goed als klaar. Dat betekent dat we de eerste bouwfase kunnen afronden. Een mijlpaal die we graag samen met alle bewoners en iedereen die hard aan de renovatie heeft gewerkt wilden vieren. En het was gezellig druk ondanks de regenspetters die af en toe vielen.

Bedankt voor het geduld en begrip
Bestuurder Marie-Thérèse Dubbeldam bedankte alle huurders voor het geduld, begrip en de medewerking tijdens de werkzaamheden. Want zo'n renovatie zorgt voor veel overlast. Ook bedankte ze alle vakmensen en het projectteam van Coen Hagedoorn, die hard hebben gewerkt om alles volgens planning voor elkaar te krijgen. Ook benoemde ze de fijne samenwerking met wijkcentrum Waterhoef, Contour de Twern, de gemeente en actieve bewoners. Wat ooit is gestart en opgebouwd in de wijk 't Westend, doen we in Waterhoef zoveel mogelijk op dezelfde manier. Want samen bereik je veel meer.

Een troubadour zorgde voor nog meer gezelligheid. Hij liet aan elke tafel een prachtig lied horen. We kunnen terugkijken op een geslaagde bijeenkomst en gaan volle kracht verder met de renovatie.