Inloggen

Er ontstaat iets moois in Diessen!

Ouderinitiatief Benjamin en Stichting Diessense Eenhoorn maakten samen - en met Leystromen - afspraken die tot een mooie ‘opbrengst’ kan leiden voor de bewoners. Door af te spreken dat vrijwilligers van bepaalde sloop en demontage werkzaamheden verrichten, worden kosten van Leystromen voor de aannemer bespaard. De financiële middelen die hiermee bespaard worden, investeert Leystromen in duurzaamheidsmaatregelen voor het gebouw. Zo willen de huurders bijvoorbeeld graag zonnepanelen. Maatregelen dus die de bewoners straks een besparing op de energierekening oplevert.

Daarnaast worden bestaande, goede spullen (denk bijvoorbeeld aan keukens, meubilair, schilderijen, lampen e.d.) verkocht en zodoende hergebruikt. De opbrengst van deze verkoop vloeit ook weer terug naar de bewoners. Hiervan worden namelijk benodigdheden bij de toekomstige inrichting aangeschaft.

Door deze manier van samenwerken, ontstaat er dus iets heel moois in Diessen!

Wilt u naar de verkoopdag komen? Dat kan natuurlijk! Deze wordt gehouden op zaterdag 6 juli van 13.00 uur tot 16.00 uur in de Eenhoorn in Diessen.