Inloggen

Maak gebruik van uw stem!

Woensdag zijn het weer Tweede Kamerverkiezingen. En hoewel u het niet gewend bent van mij, wil ik heel graag een oproep doen. Maak gebruik van uw stem! 

Een dak boven je hoofd is een levensbehoefte. Maar dat is voor veel mensen moeilijk. Misschien maakt u het zelf mee. Of uw kinderen, buren of vrienden. De levens van veel mensen staan stil omdat ze geen huis kunnen vinden.  

Bij Leystromen kom ik ook regelmatig schrijnende gevallen tegen. Soms halen ze zelfs de krant. Ouders met jonge kinderen die tijdelijk ergens moeten inwonen, jongeren die noodgedwongen langer bij hun ouders wonen of ouderen die niet naar een gelijkvloerse woning kunnen verhuizen. De woningcrisis is groot. Er zijn gewoon veel te weinig woningen.  

Als Leystromen proberen wij ons steentje bij te dragen. Voor de komende jaren staan er flink wat nieuwbouwprojecten in de planning. Maar we kunnen het niet alleen! We hebben een kabinet en Tweede Kamer nodig die de wooncrisis stevig aanpakt. En ervoor zorgt dat we sneller kunnen bouwen. Daarom is ook uw stem heel belangrijk! Maak daar dus gebruik van. Als u toevallig in de gemeente Gilze en Rijen woont, kunt u dat zelfs bij ons op kantoor doen.