Inloggen

Mooi bedrag voor Voedselbank Gilze-Rijen

Aan het eind van ieder jaar heeft Leystromen een actie speciaal voor een lokaal goed doel. Alle medewerkers van Leystromen hebben dan de mogelijkheid om daar een bijdrage aan te leveren. Zo stonden medewerkers hun kerstpakket af in ruil voor een bijdrage aan het goede doel. Daarnaast werden er lootjes verkocht waarmee de medewerkers kans maakten op verschillende relatiegeschenken.

Voedselbank

Dit jaar kozen de medewerkers voor de Voedselbank Gilze-Rijen. In de gemeente Gilze en Rijen maken meer dan honderdtwintig gezinnen gebruik van de voedselbank. Eén keer per week kunnen zij een gratis voedselpakket ophalen.

Met open mond van verbazing werd de cheque in ontvangst genomen

Samen werd er een bedrag van € 1063,25 ingezameld. Dinsdagmiddag 7 maart reikte Marie-Therese Dubbeldam, directeur-bestuurder Leystromen, de cheque uit met dit mooie bedrag. “Ook wij zien dat er steeds meer mensen moeite hebben om rond te komen. Daarom vinden wij de voedselbank een belangrijk initiatief.” zegt Marie-Therese bij het overhandigen van de cheque. Met open mond werd deze in ontvangst genomen door Dominique Schijven secretaris van de Voedselbank Gilze-Rijen.  “Wat een mooi bedrag. Dat kunnen we zeker goed gebruiken.” reageerde Miranda Ehrmann voorzitter van de Voedselbank Gilze-Rijen.

Gevarieerde producten

Het is soms moeilijk om pakketten te maken, omdat ze dan veel dezelfde producten ontvangen. Met dit geld kunnen ze pakketten aanvullen  met producten die ze missen. Door diensten als ‘Too good to go’ ontvangt de voedselbank minder gevarieerde producten.

Dierenvoeding

Naast een cheque zamelden de medewerkers van Leystromen ook dierenvoeding in. Een dier is een lid van het gezin. De vrijwilligers waren dan ook erg blij dat er ook aan huisdieren is gedacht!