Inloggen

In Hilvarenbeek: Toekomstbestendig wonen dankzij de Blijverslening

U woont al jaren met veel plezier in uw (huur)woning in Hilvarenbeek. Het liefst geniet u nog jaren van uw gezellige buurt, mooie tuintje en vertrouwde uitzicht. Maar u merkt dat traplopen niet meer zo gemakkelijk gaat als vroeger. Een douche of slaapkamer beneden of een drempelvrij huis zouden het leven bijvoorbeeld veel eenvoudiger maken. Een Blijverslening helpt u om deze of andere aanpassingen te realiseren zodat uw woning klaar is voor de toekomst.

Blijverslening
Met de Blijverslening leent u geld tegen een lage rente om aanpassingen te doen aan uw woning. Zo maakt u uw woning klaar voor de toekomst en kunt u zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen huis blijven.

Meer informatie of vragen?
Op de website www.hilvarenbeek.nl/blijverslening vindt u meer informatie en de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een lening. Weet u niet zeker of u aan de voorwaarden voldoet of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op met Dennis Elberts van de gemeente via (013) 505 8300 of d.elberts@hilvarenbeek.nl.

Inloopspreekuur KBO
Voor hulp bij het indienen van de aanvraag kunt u vanaf september 2019 iedere eerste dinsdag van de maand terecht op het inloopspreekuur van de KBO over de mogelijkheden van langer thuis wonen in CC Elckerlyc. Tot die tijd kunt u voor advies bellen of mailen naar Cock aan het Rot via 0651435891 of cockaanhetrot@gmail.com of Wijnand Bles via 0620276140 of wambles@planet.nl. Het advies voor alle inwoners gratis beschikbaar.