Inloggen

"Wat ben ik blij dat ik erbij mocht zijn"

Na de grote belangstelling voor de Kerst high tea was er op 5 juli een echte Zomer high tea voor alleenstaanden. Dit keer niet bij ons op kantoor. Elke kern krijgt zijn eigen high tea. En Goirle kreeg de primeur. Een kleine 50 bewoners hadden zich aangemeld. Zij konden zich opmaken voor een gezellige middag vol hapjes, drankjes en vertier in Cultureel Centrum Jan van Besouw!

Advocaat met slagroom
De tafels waren prachtig gedekt en het eten was goed verzorgd. De broodjes waren erg lekker, maar favoriet waren de planken vol met muffins, brownies, spekkoek en chocolade lolly's. En niet te vergeten, de advocaat met slagroom. Verschillende medewerkers van Leystromen zorgde ervoor dat iedereen goed werd verzorgd.

Polonaise
Qua entertainment was er niets te klagen. De dames van de Leediez waren aanwezig om een zingende noot toe te voegen aan de middag. Van Adele tot Bonnie St. Claire en van Guus Meeuwis tot Conny Vandenbos. Er werd uit volle borst meegezongen met al die bekende nummers. Zelfs de polonaise werd al snel ingezet. Wat was het gezellig!

Ahh…. Wat leuk!
Daarna werd het tijd voor lichte klassieke muziek, die live op de piano werd gespeeld. Dat klonk prachtig. Maar de 3 aapjes van het peuterballet stalen de show. Samen met de choreograaf van F-fact danscompany kregen we een superleuk optreden van 3 kleine meiden. Overal hoorde je de oeh's en aah's in de zaal! 

Een roosje
Tijd voor bitterballen! Onder het genot van een balletje en een drankje klonken de klanken van de Leediez die zongen over “Een Roosje, mijn Roosje.” En dat was niet toevallig. Iedereen kreeg een roos en een goodiebag mee naar huis. Het was een heerlijke middag!