Inloggen

Weer een mooie mijlpaal! Op dinsdag 6 februari vond de officiële start plaats van de bouw van gezondheidscentrum Hilvarenbeek én 15 huurappartementen voor Leystromen. Op deze prachtige centrale locatie werd het bouwbord onthuld om deze nieuwe fase in te luiden. 

Gezondheidscentrum
Het gebouw aan de J.F. Kennedylaan heeft 3 verdiepingen. Op de begane grond en eerste verdieping komt een heel divers gezondheidscentrum met 2 huisartsenpraktijken, een apotheek, een fysiotherapiepraktijk, het consultatiebureau, psychologen, diëtetiek, logopedie, podotherapie, steunkousenadvies, de thuiszorg en het sociaal domein van de gemeente Hilvarenbeek. 

Sociale huurappartementen
Op de 2de verdieping van het gebouw komen 15 sociale huurappartementen met 1 of 2  slaapkamers. Ze hebben een eigen toegang en lift. “Er is veel vraag naar appartementen voor 1-2 persoonshuishoudens met lift. Fijn dat we op deze centrale plek een thuis aan deze doelgroep kunnen bieden.”, zegt Marie-Thérèse Dubbeldam, bestuurder Leystromen. Alle appartementen worden verhuurd via Woning in Zicht.

Verwachte oplevering
De verwachte oplevering van het gezondheidscentrum is februari 2025 en de woningen in het 1ste kwartaal 2025.