Inloggen

Account aanmaken

Maak een account aan en regel makkelijk uw persoonlijke zaken!

U kunt rustig rondkijken op de website zonder dat u ingelogd hoeft te zijn. Pas wanneer u persoonlijke zaken wilt regelen, uw gegevens wilt inzien of aanpassen of specifieke informatie over uw woning wilt inzien, vragen wij u om in te loggen. En zelfs als u een reparatieverzoek wilt doen, heeft u alleen uw postcode en huisnummer nodig.

Let op: uw inloggegevens van het (voormalig) huurdersportaal kunt u niet gebruiken. Maak daarom hier een account aan.

Toelichting bij het aanmaken en activeren van uw account

Hoe maak ik een account aan bij Leystromen?

Zodra u een actie wilt doen op de website - bijvoorbeeld uw gegevens inzien of een formulier invullen - ziet u een inlogscherm. Heeft u nog geen account? Maak dan in dit scherm uw account aan.


Mag ik mijn gebruikersnaam zelf bedenken?

Ja, dat mag. Kies een makkelijk te onthouden gebruikersnaam. U heeft deze steeds nodig bij het inloggen.


Mag ik het wachtwoord zelf bedenken?

Ja dat mag. Uw wachtwoord moet minimaal 6 tekens lang zijn en een hoofdletter, een kleine letter, een cijfer en een speciaal teken (een teken wat geen letter of cijfer is, zoals bijvoorbeeld &%$#) bevatten.

Hoe kan ik mijn account in gebruik nemen?

Om uw account in gebruik te nemen, ontvangt u van ons een activatiecode. Activeer uw account hiermee vóór het eerste gebruik. Om een activatiecode te ontvangen, moet u eerst een account aanmaken op onze website.


Hoe ontvang ik mijn activatiecode?

Als het door u ingevulde e-mailadres al bij ons bekend is, ontvangt u de activatiecode per e-mail. Is dat niet zo? Dan sturen wij u de activatiecode per SMS, als het door u ingevulde mobiele telefoonnummer bij ons bekend is. In alle andere gevallen sturen wij de activatiecode per brief aan u toe. 

Hoe kan ik mijn account activeren?

Ga naar https://www.leystromen.nl/account-activeren/. Vul uw gebruikersnaam, de activatiecode die u van ons ontving en uw gekozen wachtwoord in. Klik daarna op ‘Account activeren’.   

 


Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten

Kies dan voor ‘vergeten’ achter de gebruikersnaam. Wij sturen u een nieuwe gebruikersnaam toe. 

Als het door u ingevulde e-mailadres al bij ons bekend is, ontvangt u de gebruikersnaam per e-mail. Is dat niet zo? Dan sturen wij u de gebruikersnaam per SMS, als het door u ingevulde mobiele telefoonnummer bij ons bekend is. In alle andere gevallen sturen wij de gebruikersnaam per brief aan u toe. 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Kies dan voor ‘vergeten’ achter wachtwoord. Wij sturen u een nieuwe activatiecode toe.  Om in te loggen vult u uw gebruikersnaam en ontvangen activatiecode in. Bedenk daarna een nieuw wachtwoord. U kunt weer inloggen met uw nieuwe wachtwoord.