Inloggen

Online Community Art Café

Op dinsdagmiddag 8 december vindt digitaal het 10de Community Art Café plaats. Een dynamische bijeenkomst voor huurders en partners van Leystromen, die samen aan de slag willen met actuele onderwerpen.

Het centrale thema is: ‘De kracht van de kleine gemeente’. We onderzoeken met bewoners en partners hoe we de verbinding in wijken, buurten en straten kunnen versterken. We ondervinden of kunst en cultuur een bijdrage kunnen leveren aan een stevige wijk. Daarnaast kunt u  een workshop naar keuze volgen.

Bent u huurder of partner van Leystromen? Dan bent u van harte uitgenodigd.

Programma
14.30 uur:       Opening
15.00 uur:       Interview Vincent van den Elshout
(regisseur theaterstuk in samenwerking met bewoners van een volkswijk)
15.40 uur:       Keuze uit 2 workshops
16.50 uur:       Afsluiting

U kiest uit de volgende workshops:

Community Art in Cranendonk
De gemeente Cranendonk bestaat uit kleine kernen. Hier worden al jaren mooie Community Art-projecten uitgevoerd. Met alle geboekte resultaten is een meerjarig programma opgezet. In deze workshop komt u er alles over te weten hoe dit is aangepakt.

Placemaking
Met deze methode werk je samen aan het verbeteren van de openbare ruimte. Leer observeren en bedenk met elkaar hiervoor in 20 minuten 100 ideeën. In een supersnel online spel leer je de handvatten van deze methode kennen.

Aanmelden
Doet u mee? Dan kunt u zich hier aanmelden. Vroege aanmelders ontvangen een verrassing!
U ontvangt kort voor de bijeenkomst een link waarmee u kunt deelnemen aan de online bijeenkomst.

Heeft u nog niet eerder deelgenomen aan een online bijeenkomst? Bij uw aanmelding vindt u daar ook alle informatie over.