Inloggen

Leystromen en het Coronavirus

Leystromen volgt het advies van het RIVM om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Onderstaande maatregelen blijven voorlopig gelden. 

Ons kantoor is op afspraak te bezoeken
Klanten en leveranciers kunnen ons kantoor alleen op afspraak bezoeken.

De spreekuren op de verschillende gaan locaties voorlopig niet door.

Wij kunnen ook bij u thuis langskomen
Is het lastig voor u om naar Rijen te komen? Neem gerust contact met ons op. Dan maken we een afspraak om bij u thuis langs te komen. U kunt ons hiervoor bellen op 088 031 33 00.

Bereikbaarheid
Natuurlijk proberen wij onze dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan. U kunt ons als volgt bereiken:

Telefoon: 088 031 33 00
E-mail: info@leystromen.nl

Werkzaamheden in uw woning
Wij gaan heel zorgvuldig om met uw gezondheid en met die van onze collega's. Dat doen we op de volgende manier:

  • Voor reparaties van andere werkzaamheden moet u misschien iets meer geduld hebben dan anders. Wij nemen uitgebreid de tijd voor hygiënische maatregelen.
  • Onze collega's zullen u altijd vooraf vragen of uw (mede) bewoner (s) gezondheidsklachten heeft. Als dat het geval is, voeren we alleen noodreparaties uit. Wij vragen u dan de voordeur te open en daarna meteen naar een andere ruimte te gaan. Zorg dat wij in een schone ruimte kunnen werken.
  • Als u of uw (mede) bewoner (s) geen gezondheidsklachten hebben, is het toch prettig als u naar een andere ruimte gaat. Als dat niet mogelijk is, houd dan 1,5 meter afstand. En zorg dat wij in een schone ruimte kunnen werken. Als u geen 1,5 meter afstand houdt, zal onze collega de reparatie niet uitvoeren!


Onderhoud / vervanging cv-ketel
Een cv-ketel zorgt voor verwarming en de warme watervoorziening. Daarom beschouwen wij onderhoud / vervanging aan de cv-ketel als onderhoud. Wij hebben met onze leveranciers (Van Delft Groep, Kempkens) afgesproken hoe ze het werk volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen uitvoeren. Er wordt altijd toestemming aan u gevraagd om de werkzaamheden te uitvoeren. Als u toestemming geeft, kan het zijn dat de leverancier u om uw e-mailadres vraagt. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u te laten weten welke maatregelen worden genomen zodat het werk veilig kan worden uitgevoerd. 

Overige contacten
We vragen bewoners, bezoekers en leveranciers met griep- of verkoudheidsverschijnselen om pas een afspraak te maken als de verschijnselen minimaal 24 uur voorbij zijn. Kan het echt niet anders? Dan houden we anderhalve meter afstand tot elkaar.

Financiële problemen?
Is het een probleem om uw huur te betalen? Neem dan contact met ons op! Dat was al zo. En dat blijft ook in deze periode zo.

Onze collega's werken zoveel mogelijk thuis

Het is belangrijk dat onze collega's gezond blijven om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom werken veel collega's vanuit huis. Dat betekent dat het soms wat langer kan duren voor we de telefoon kunnen opnemen of uw e-mail beantwoorden.Wij vragen daarvoor uw begrip.