Inloggen

Zuidrand Goirle

In Goirle wordt het gebied tussen de fabrieksgebouwen van Van Besouw en Van Puijenbroek opnieuw ontwikkeld. Het terrein van Thebe (Zorgcentrum Elisabeth) en het gebied ten zuiden van de tuin van Huize Anna horen daar ook bij. Bij de Zuidrand Goirle staan ​​rust, ruimte en groen centraal. Het project heeft 2 deellocaties waar woningen worden gebouwd: Van Besouw en Van Puijenbroek. Hieronder leest u wat voor typen sociale huurwoningen we op elke locatie gaan bouwen.

Van Puijenbroek (HaVeP)
De huidige locatie van het bedrijf HaVeP aan de Bergstraat in Goirle wordt herontwikkeld naar woningbouw. De bouwcombinatie CRA Vastgoed en Wilma Wonen gaan dit realiseren voor de huidige eigenaar VP Exploitatie BV. Meer info over de locatie is te vinden op https://www.landvananna.nl/. Onderdeel van het woningbouwprogramma zijn ongeveer 26 sociale huurappartementen met 1 tot 3 slaapkamers. Leystromen is op dit moment in gesprek met de CRA Vastgoed en Wilma Wonen over aankoop van deze sociale huurappartementen.

Start bouw
Het is nog niet bekend wanneer de bouw start. De verwachting is medio 2022.

Verwachte oplevering
Nog niet bekend. Op zijn vroegst medio 2023.

Aantal / type woningen
Ca. 26 sociale huurappartementen

Doelgroep
Alle doelgroepen

Huurprijs
Voornamelijk tot maximaal € 678,66, een klein deel tot maximaal € 752,33 (prijspeil 2021), exclusief servicekosten

Interesse
Heeft u belangstelling om in 1 van deze woningen te wonen? Stuur dan een e-mail naar info@leystromen.nl onder vermelding van 'interesse huurwoning Van Puijenbroek Goirle' . Wij informeren u dan wanneer de verhuur van de woningen start.

Houdt u er rekening mee dat u voor een huurwoning ingeschreven moet zijn als woningzoekende bij Woning in Zicht?

Van Besouw
Op de huidige fabriekslocatie Van Besouw aan de Kerkstraat in Goirle worden 13 sociale huurwoningen met 2 slaapkamers gebouwd. De voormalige fabriekspanden zijn gesloopt en het bestemmingsplan is inmiddels vastgesteld. Meer info over de locatie vindt u hier

Bijzonderheden
De 13 sociale huurwoningen worden gebouwd door de Nederlandse Bouw Unie (NBU). Dat is de projectontwikkelaar die het hele gebied ontwikkelt. Leystromen neemt de woningen van de NBU over, daarna verhuren wij deze. 

Start bouw
De bouw is inmiddels gestart.

Verwachte oplevering
Medio 2e kwartaal van 2022.

Aantal / type woningen
13 sociale huurwoningen van 2 verdiepingen met een plat dak. De verdieping heeft 2 slaapkamers en een badkamer. De woningen worden energiezuinig gebouwd volgens de bouwregelgeving. Extra zonnepanelen op de daken maken de woningen nog energiezuiniger.

Doelgroep
Alle doelgroepen.

Huurprijs
Maximaal € 678,66 (prijspeil 2021), exclusief servicekosten en een energievergoeding van circa € 50,00 (prijspeil 2021) voor de huur van extra zonnepanelen

Interesse
Heeft u belangstelling om in 1 van deze woningen te wonen? Stuur dan een e-mail naar info@leystromen.n onder vermelding van 'interesse huurwoning Van Besouw Goirle' .  Wij informeren u dan wanneer de verhuur van de woningen start.

Houdt u er rekening mee dat u voor een huurwoning ingeschreven moet zijn als woningzoekende bij Woning in Zicht?

 

Foto's