Inloggen

Van Oldebarneveltlaan Rijen

De locatie van de voormalige marechausseekazerne wordt herontwikkeld tot woningbouw. Leystromen ontwikkelt hier 9 grondhuurgebondenwoningen in het hogere sociale huursegment.

Energie
De woningen worden Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG). De woningen zijn volledig elektrisch en hebben daarom geen gasaansluiting. Daarom hebben de woningen een luchtwarmtepomp voor verwarming en warm tapwater. En op het dak liggen zonnepanelen voor de energieopwekking.

Indeling woning
De woningen bestaan ​​uit 2 bouwlagen. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open keuken, meterkast en toilet. Op de 1ste verdieping zijn 3 (slaap) kamers, een badkamer, een bergkast en een technische ruimte met daarin de aansluitingen voor de wasmachine en –droger.

De woningen hebben ruime achtertuinen met vrijstaande berging en zijn ook bereikbaar via de achterzijde. De woningen hebben geen eigen parkeerplaats. Bewoners (en bezoekers) kunnen parkeren op de openbare parkeerplaatsen voor de woningen en ook aan de overzijde van de straat.

Aantal / type woningen
7x type 1 (tussenwoning)
2x type 2 (hoekwoning)

Start bouw
eind 2020

Verwachte oplevering
eind 2021

Doelgroep
Alle doelgroepen

Alle woningen zijn reeds verhuurd.