Inloggen

Van Oldebarneveltlaan Rijen

De locatie van de voormalige marechausseekazerne wordt herontwikkeld tot woningbouw. Leystromen ontwikkeld hier 9 grondgebonden huurwoningen in het hoger huursegment.

Energie
De woningen worden BijnaEnergieNeutraalGebouwd (BENG). De woningen zijn volledig elektrisch en hebben daarom geen gasaansluiting. Daarom hebben de woningen een luchtwarmtepomp voor verwarming en warm tapwater. En op het dak liggen zonnepanelen voor de energieopwekking.

Indeling woning
De woningen bestaan uit 2 bouwlagen. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open keuken, meterkast en toilet. Op de 1ste verdieping zijn 3 (slaap)kamers, een badkamer, een bergkast en een technische ruimte met daarin de aansluitingen voor de wasmachine en –droger.

De woningen hebben ruime achtertuinen met vrijstaande berging en zijn ook bereikbaar via de achterzijde. De woningen hebben geen eigen parkeerplaats, huurders kunnen parkeren op de openbare parkeerplaatsen voor de woningen en ook aan de overzijde van de straat (bezoek).

Aantal/type woningen
7x type 1 (tussenwoning)
2x type 2 (hoekwoning)

Start bouw
eind 2020
Start verhuur
najaar 2021
Verwachte oplevering
eind 2021

Doelgroep
Alle doelgroepen

Huurprijs (peildatum 2020):
Tussenwoningen: € 732,88
Hoekwoningen: € 737,14

Interesse
Heeft u belangstelling om in 1 van deze woningen te wonen? Stuur dan een e-mail naar info@leystromen.nl onder vermelding van Van Oldebarneveldlaan. Wij houden u dan vrijblijvend op de hoogte van dit project. Houd u er rekening mee dat u voor een huurwoning ingeschreven moet zijn als woningzoekende bij Woning in Zicht?