Inloggen

Van Besouw Goirle

Zuidrand Goirle
In Goirle wordt het gebied tussen de fabrieksgebouwen van Van Besouw en Van Puijenbroek opnieuw ontwikkeld. Het terrein van Thebe (Zorgcentrum Elisabeth) en het gebied ten zuiden van de tuin van Huize Anna horen daar ook bij. Bij de Zuidrand Goirle staan ​​rust, ruimte en groen centraal. Het project heeft 2 deellocaties waar woningen worden gebouwd: Van Besouw en Van Puijenbroek. Op beide locaties komen sociale huurwoningen.

Van Besouw (De woningen zijn allemaal al verhuurd)
Op de voormalige fabriekslocatie Van Besouw aan de Kerkstraat in Goirle worden 13 sociale huurwoningen met 2 slaapkamers gebouwd als onderdeel van een gehele woonwijk.

Bijzonderheden
De 13 sociale huurwoningen worden gebouwd door de Nederlandse Bouw Unie (NBU). Dat is de projectontwikkelaar die het hele gebied ontwikkelt. Leystromen neemt de woningen van de NBU over, daarna verhuren wij deze. 

Start bouw
De bouw is inmiddels gestart.

Verwachte oplevering
Juni 2022

Aantal / type woningen
13 sociale huurwoningen van 2 verdiepingen met een plat dak. De verdieping heeft 2 slaapkamers en een badkamer. De woningen worden energiezuinig gebouwd volgens de bouwregelgeving. Extra zonnepanelen op de daken maken de woningen nog energiezuiniger.

Doelgroep
Alle doelgroepen.

Huurprijs
Maximaal € 674,47 (prijspeil 2021), exclusief servicekosten en een energievergoeding van € 58,85 (prijspeil 2021) voor de huur van extra zonnepanelen.

DE WONINGEN ZIJN ALLEMAAL AL VERHUURD!


Foto's