Inloggen

Schoolstraat Hilvarenbeek

Ten westen van het centrum van Hilvarenbeek, op loopafstand van het Vrijthof, ligt de woonwijk ‘De Elsakkers’. Hier wordt de locatie van de voormalige landbouwschool, bibliotheek en de Werckwinkel bestemd voor woningbouw.

Op de hoek van de Schoolstraat en Plein 40-45 worden 11 (gemiddeld) energieneutrale eengezins-huurwoningen gebouwd.

De woningen bestaan uit 2 volledige bouwlagen met daarop een kap.

Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open keuken, bergkast en toilet. Op de 1ste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. Op zolder bevinden zich de technische installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De achtertuinen zijn 9 of 11 meter diep en zijn achterom bereikbaar.

Achter de woning komen 16 parkeerplaatsen op een afsluitbaar terrein. In de Schoolstraat worden ook extra parkeerplaatsen aangelegd.

Aantal/type woningen
1 bouwblok van 4 woningen en 1 bouwblok van 7 woningen.

Bijzonderheden: woning verkocht
De woning die gekoppeld was aan de bibliotheek is verkocht door Leystromen.

Start bouw
februari 2020

Verwachte oplevering
oktober 2020

Doelgroep
Alle doelgroepen

Huurprijs
Maximaal 619,01, exclusief servicekosten (prijspeil 2020). De huurprijs van de hoekwoning met aanbouw bedraagt €680,09. Daar komt nog een Energie Prestatie Vergoeding bij. Dat is een vergoeding voor de kosten van het energieneutraal maken van de woning. Hoe hoog deze vergoeding is, is nog niet bekend.

De verhuur start in mei 2020

Parkeren
Bij de woning hoort 1 parkeerplaats, hiervoor betaalt u € 25,- per maand. De huurprijs voor een extra parkeerplaats (optioneel) is € 15,- per maand.

Interesse

Heeft u belangstelling om in 1 van deze woningen te wonen? Stuur dan een e-mail naar info@leystromen.nl onder vermelding van Schoolstraat. Wij houden u dan vrijblijvend op de hoogte van dit project. Houd u er rekening mee dat u voor een huurwoning ingeschreven moet zijn als woningzoekende bij Woning in Zicht?

Foto's

Schoolstraat bovenaanzicht voorzijde

Schoolstraat bovenaanzicht achterzijde