Inloggen

Loosche Akkers

Woningen

Het totale plan bestaat uit 2 bouwblokken van 3 woningen. De woningen bieden ca. 90 m2 woonoppervlak. De woningen bestaan uit twee volledige bouwlagen met daarop een kap.
De woonkamer met open keuken, bergkast, toilet en entree bevinden zich op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers met badkamer inclusief 2e toilet. Op zolder bevinden zich de technische installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger. In de ca. 12 m1 diepe achtertuinen staan achterin houten bergingen. De achtertuinen zijn bereikbaar via een achterpad.

NoM

De woningen zijn zgn. NoM (Nul op de Meter) woningen. Hierbij wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers.

Wijk 

De woningen liggen in de wijk ‘Loosche Akkers’. Deze wijk ligt op een steenworp afstand van het centrum en de natuurgebieden groot en klein Loo. Een wijk aan de rand van Hilvarenbeek, met alle voorzieningen op loopafstand.

Ontwerp

Het ontwerp van de woningen is gemaakt door Van der Geld &partners Architecten uit Hilvarenbeek.

Planning

De bouw start in het voorjaar van 2019. De verwachte oplevering is eind 2019/begin 2020.

Interesse

Heeft u belangstelling om in 1 van deze woningen te wonen? Stuur dan een e-mail naar info@leystromen.nl o.v.v. Loosche Akkers en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van dit project.
Houdt er rekening mee dat u voor een huurwoning ingeschreven moet zijn als woningzoekende via Woning in Zicht.