Inloggen

Loosche Akkers

Vlakbij het centrum en de natuurgebieden Groot Loo en Klein Loo ligt aan de rand van Hilvarenbeek de jonge wijk ‘Loosche Akkers’. In deze wijk bevinden alle voorzieningen zich op loopafstand.

Aan het Jan Wolfspad en Gebr. Aartspad bouwt Leystromen 6 eengezins-huurwoningen. De woningen worden (gemiddeld) energieneutraal gebouwd (Nul op de Meter) en bestaan uit 2 volledige bouwlagen met daarop een kap. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open keuken, bergkast en toilet. Op de 1ste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. Op zolder bevinden zich de technische installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger. In de ongeveer 12 meter diepe achtertuinen staat prefab houten bergingen. De achtertuinen zijn achterom bereikbaar.

Architect
Van der Geld & Partners, Hilvarenbeek

Start bouw

najaar 2019

Verwachte oplevering
3de kwartaal 2020

Aantal/type woningen
2 bouwblokken van 3 woningen

Doelgroep
Alle doelgroepen

Huurprijs
Maximaal € 619,01, exclusief servicekosten (prijspeil 2020).
Daar komt nog een Energie Prestatie Vergoeding bij. Dat is een vergoeding voor de kosten van het energieneutraal maken van de woning. Hoe hoog deze vergoeding is, is nog niet bekend.

De verhuur start in mei 2020.

Interesse

Heeft u belangstelling om in 1 van deze woningen te wonen? Stuur dan een e-mail naar info@leystromen.nl onder vermelding van Loosche Akkers. Wij houden u dan vrijblijvend op de hoogte van dit project.
Houd u er rekening mee dat u voor een huurwoning ingeschreven moet zijn als woningzoekende bij Woning in Zicht

 

Foto's

Loosche Akkers

Loosche Akkers situatie