Inloggen

Holstraat Hilvarenbeek

Deze locatie bevindt zich aan een smalle straat midden in het centrum van Hilvarenbeek. Het Jongerencentrum op deze plek wordt gesloopt. Hier gaan wij 8 Nul-op-de-Meter (NoM) eengezins-huurwoningen bouwen. Bij het Nul op de Meter-principe wordt het netto energiegebruik tot gemiddeld nul gereduceerd door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen en warmtepompen.

De woningen bestaan ​​uit 2 volledige bouwlagen met daarop een kap.

Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open keuken, bergkast en toilet. Op de 1ste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. Op zolder bevinden zich de technische installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De achtertuinen zijn ongeveer 11 meter diep en zijn bereikbaar via de inrit en via een gangpad naast de woningen naar het parkeerterrein.

Achter de woning komen 10 parkeerplaatsen op een afsluitbaar terrein. Daarnaast komen er extra parkeerplaatsen in de Holstraat.

Aantal / type woningen
1 bouwblok van 8 woningen.

Bijzonderheden
De procedure om het bestemmingsplan te wijzigen is begin mei 2019 gestart. Als het bestemmingsplan is vastgesteld, kan de Omgevingsvergunning worden verstrekt. Daarna kan de bouw starten.  

Architect
van der Geldt & partners, Hilvarenbeek

Start bouw
Nog niet bekend. Waarschijnlijk in het 4de kwartaal van 2020

Oplevering
Nog niet bekend. Waarschijnlijk in het 3e kwartaal 2021

Doelgroep
Alle doelgroepen

Huurprijs
Maximaal 619,01, exclusief servicekosten en een energievergoeding van € 66,79 (prijspeil 2020) voor de huur van de extra zonnepanelen. 

Bij elke woning hoort 1 parkeerplaats, hiervoor betaalt u ongeveer € 25, - per maand. U heeft een optie om een ​​2de parkeerplaats erbij te huren voor € 15, - per maand (beide prijspeil 2020).

Interesse

Heeft u belangstelling voor 1 van deze woningen te wonen? Stuur dan een e-mail naar info@leystromen.nl onder vermelding van Holstraat. Wij houden u dan vrijblijvend op de hoogte van dit project.
Houd u er rekening mee dat u voor een huurwoning ingeschreven moet zijn als woningzoekende bij Woning in Zicht ?

 

Foto's

Holstraat bovenaanzicht

Holstraat straatbeeld