Inloggen

Holstraat Hilvarenbeek

Deze locatie bevindt zich aan een smalle straat midden in het centrum van Hilvarenbeek. Het Jongerencentrum op deze plek is gesloopt. Hier gaan wij 8 Nul-op-de-Meter (NoM) eengezins-huurwoningen bouwen. Bij het Nul op de Meter-principe wordt het netto energiegebruik tot gemiddeld nul gereduceerd door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen en warmtepompen.

De woningen bestaan uit 2 volledige bouwlagen met daarop een kap.

Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open keuken, bergkast en toilet. Op de 1ste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. Op zolder bevinden zich de technische installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De achtertuinen zijn ongeveer 11 meter diep en zijn bereikbaar via de inrit en via een gangpad naast de woningen naar het parkeerterrein.

Achter de woning komen 10 parkeerplaatsen op een afsluitbaar terrein. In de Holstraat worden ook extra parkeerplaatsen aangelegd.

Aantal/type woningen
1 bouwblok van 8 woningen.

Bijzonderheden
De procedure om het bestemmingsplan te wijzigen is begin mei 2019 gestart. Als het bestemmingsplan is vastgesteld, kan de Omgevingsvergunning worden verstrekt. Daarna  kan de bouw starten.  

Architect
van der Geldt & partners, Hilvarenbeek

Start bouw
mei/juni 2020

Verwachte oplevering
1ste kwartaal 2021

Doelgroep
Alle doelgroepen

Huurprijs
Maximaal 619,01, exclusief servicekosten (prijspeil 2020).

Daar komt nog een Energie Prestatie Vergoeding bij. Dat is een vergoeding voor de kosten van het energieneutraal maken van de woning. Hoe hoog deze vergoeding is, is nog niet bekend. Bij de woning hoort 1 parkeerplaats, hiervoor betaalt u ongeveer €25,- per maand. U heeft een optie om een 2de parkeerplaats erbij te huren voor €15,- per maand.

Interesse

Heeft u belangstelling om in 1 van deze woningen te wonen? Stuur dan een e-mail naar info@leystromen.nl onder vermelding van Holstraat. Wij houden u dan vrijblijvend op de hoogte van dit project.
Houd u er rekening mee dat u voor een huurwoning ingeschreven moet zijn als woningzoekende bij Woning in Zicht?

 

Foto's

Holstraat bovenaanzicht

Holstraat straatbeeld