Inloggen

Holstraat Hilvarenbeek

Deze locatie bevindt zich aan een smalle straat midden in het centrum van Hilvarenbeek. Het voormalige Jongerencentrum op deze plek is gesloopt. Hier gaan wij 8 eengezinshuurwoningen bouwen. Bij deze woningen is het netto energiegebruik erg laag door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen en een warmtepomp.

De woningen bestaan ​​uit 2 volledige bouwlagen met daarop een kap.

Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open keuken, bergkast en toilet. Op de 1ste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. Op zolder bevinden zich de technische installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De achtertuinen zijn ongeveer 11 meter diep en zijn bereikbaar via de inrit en via een gangpad naast de woningen naar het parkeerterrein.

Achter de woning komen 10 parkeerplaatsen op een afsluitbaar terrein. Daarnaast komen er extra parkeerplaatsen in de Holstraat.

Aantal / type woningen
1 bouwblok van 8 woningen.

Bijzonderheden

Het bestemmingsplan is vastgesteld en de omgevingsvergunning is verleend.  

Architect
van der Geldt & partners, Hilvarenbeek

Start bouw
In het eerste kwartaal van 2022.

Oplevering
Begin 2022.

Doelgroep
Alle doelgroepen

Huurprijs
Maximaal 633,25, exclusief servicekosten en een energievergoeding van € 66,79 (prijspeil 2021) voor de huur van de extra zonnepanelen.
Bij elke woning hoort 1 parkeerplaats, hiervoor betaalt u ongeveer € 25, - per maand. U heeft een optie om een 2de parkeerplaats erbij te huren voor € 15, - per maand.

 

Alle woningen zijn reeds verhuurd.  

Foto's

Holstraat bovenaanzicht

Holstraat straatbeeld