Inloggen

Koestraat Hilvarenbeek

Bouw

De bouw van de 19 seniorenappartementen aan de Koestraat in Hilvarenbeek is eind 2018 gestart. Naast 19 appartementen van Leystromen gaat CPO vereniging Hof Zuiderbeek (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) ook 13 patiowoningen realiseren. De verwachte oplevering is begin 2e kwartaal 2020.

Het appartementencomplex is onder hoogwaardige architectuur ontworpen en bestaat uit 3 bouwlagen met een liftinstallatie. Om het gebouw beter in de omgeving te laten passen, worden 2 hoeken in 2 bouwlagen uitgevoerd. 

Nul Op de Meter (NOM) concept

Leystromen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We gaan deze appartementen volgens het Nul Op de Meter (NOM) concept bouwen. Een NOM-appartement is een appartement waarin gedurende een jaar gemiddeld net zoveel energie wordt geproduceerd (door zon, wind en of/warmtepompen) als wordt verbruikt (voor verwarming, warmt tapwater en apparaten). Dat betekent dat de energierekening na een jaar op nul staat. Met dit concept kunnen we een appartement realiseren dat zelf evenveel energie opwekt als voor de installaties en huishoudelijk gebruik nodig is. 

Toewijzen

Alle appartementen zijn inmiddels toegewezen via www.woninginzicht.nl.

 

 

Foto's

Perspectief Koestraat

Overzicht appartementen Koestraat

Perspectief Koestraat

Perspectief Koestraat

Perspectief Parkzijde

Situatietekening

Verhuurplattegrond begane grond

Verhuurplattegrond 1e verdieping

Verhuurplattegrond 2e verdieping

Verhuurtekening type A

Verhuurtekening type B

Verhuurtekening type C

Verhuurtekening type D