Inloggen

Koestraat Hilvarenbeek

Bouw

De bouw van de 19 seniorenappartementen aan de Koestraat in Hilvarenbeek is eind 2018 gestart. Naast 19 appartementen van Leystromen gaat CPO vereniging Hof Zuiderbeek (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) ook 13 patiowoningen realiseren. De verwachte oplevering is eind 1e kwartaal/ begin 2e kwartaal 2020.

Het appartementencomplex is onder hoogwaardige architectuur ontworpen en bestaat uit 3 bouwlagen met een liftinstallatie. Om het gebouw beter in de omgeving te laten passen, worden 2 hoeken in 2 bouwlagen uitgevoerd. 

Appartementen

De appartementen zijn geschikt voor de lagere inkomensgroepen. De oppervlakte varieert tussen 70-78 m2 BVO, met daarbij een buitenruimte van ca. 6 m2.  Alle typen hebben een woonkamer met open keuken, een buitenruimte in de vorm van een loggia, een hoofdslaapkamer en een 2e kleine slaapkamer/ hobbykamer. Er is een aparte toilet en een badkamer met douchehoek, wastafel en een opstelplaats voor de wasmachine. Verder hebben de appartementen een bergruimte of bergkast met installaties. Op de begane grond is er een individuele inpandige berging voor bijvoorbeeld een fiets. Voor de scootmobiels is er een algemene berging aanwezig.  

Onderaan deze pagina zijn de plattegronden met type en huisnummer weergegeven. Om een beeld te geven van de grootte van de ruimten zijn ook meubels ingetekend. Via de link hieronder is het mogelijk om zelf een inrichting te maken of te schuiven met de meubels. U kunt ook meubels toevoegen.

Koestraat type A: https://zibber.floorplanner.com/huphsu

Koestraat type B: https://zibber.floorplanner.com/vpqn5y

Koestraat type C: https://zibber.floorplanner.com/15vllh

Koestraat type D: https://zibber.floorplanner.com/zk5s7l

Nul Op de Meter (NOM) concept

Leystromen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We gaan deze appartementen volgens het Nul Op de Meter (NOM) concept bouwen. Een NOM-appartement is een appartement waarin gedurende een jaar gemiddeld net zoveel energie wordt geproduceerd (door zon, wind en of/warmtepompen) als wordt verbruikt (voor verwarming, warmt tapwater en apparaten). Dat betekent dat de energierekening na een jaar op nul staat. Met dit concept kunnen we een appartement realiseren dat zelf evenveel energie opwekt als voor de installaties en huishoudelijk gebruik nodig is. 

Toewijzen

We wijzen de woningen toe via www.woninginzicht.nl. Via onze website en Facebook houden we u op de hoogte wanneer we de appartementen gaan adverteren.
De doelgroep voor de appartementen is senioren (55+). Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat in de slaapkamer ruimte is voor de draaicirkel van een rolstoel. Het zijn geen zorg- of aanleunappartementen en is er dus geen koppeling met de zorgtelefoon van Clossenborch. 

Interesse
Heeft u belangstelling om in 1 van deze woningen te wonen? Stuur dan een e-mail naar info@leystromen.nl  o.v.v. Koestraat Hilvarenbeek en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van dit project. Gaat het om een huurwoning? Dan moet u  ingeschreven zijn als woningzoekende via Woning in Zicht.

 

 

Foto's

Perspectief Koestraat

Overzicht appartementen Koestraat

Perspectief Koestraat

Perspectief Koestraat

Perspectief Parkzijde

Situatietekening

Verhuurplattegrond begane grond

Verhuurplattegrond 1e verdieping

Verhuurplattegrond 2e verdieping

Verhuurtekening type A

Verhuurtekening type B

Verhuurtekening type C

Verhuurtekening type D