Inloggen

Budgetcoach

Budgetcoach: gratis, praktisch en snel!

Leystromen heeft een budgetcoach voor haar klanten: Petra van der Meijs. Natuurlijk garanderen wij uw privacy. Op verzoek maakt Petra graag een afspraak. Dat kan overdag, maar ook 's avonds of op zaterdagochtend. U bekijkt samen met Petra hoe zij u kan ondersteunen.

Vraagt u zich af waar uw geld blijft? Wilt u overzicht, of hulp bij dreigende schulden? Neem dan contact op met onze budgetcoach!

Wat doet een budgetcoach?

Een budgetcoach helpt u om inzicht te krijgen in uw inkomsten en uitgaven. Omdat u wil weten hoe u er financieel voor staat. Of om schulden te voorkomen. Want ook mogelijkheden om uw inkomen te verruimen en/of uitgaven te beperken komen aan bod. Een budgetcoach helpt geldzaken overzichtelijk te maken, zonder dit van u over te nemen. Zodat u op eigen kracht weer verder kunt.

Wat kunt u van een budgetcoach verwachten?

  • Beter inzicht krijgen in uw inkomsten en uitgaven;
  • Leren opzetten van een administratie;
  • Leren maken van een budgetmaand- en jaaroverzicht;
  • Tips om betalingsachterstanden te voorkomen;
  • Leren bijhouden van een kasboekje;
  • Leren sparen/reserveren voor incidentele en jaarlijks terugkerende rekeningen.

Een budgetcoach is geen schuldhulpverlener en maakt geen betalingsafspraken met schuldeisers. Budgetbeheer of het overnemen van de financiële huishouding is niet aan de orde. Wel ondersteunt een budgetcoach u hierbij, zodat u dat nu en in de toekomst zelf beter en praktischer kunt doen.

Contact

Wilt u contact opnemen met Petra? Dat kan! Zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 031 33 25 of 06 51 21 46 20 of per e-mail petra.vd.meijs@leystromen.nl.

Petra is aanwezig bij:

  • Informatiecafe De Beurs in het leescafe van de bibliotheek in Goirle; elke donderdag van 10.30 uur tot 12.30 uur.
  • De formuliereninloop Hilvarenbeek op Vrijthof 11 in Hilvarenbeek; elke donderdag van 13.00 tot 15.00 uur.
  • Het Budgetcafe in het palet, Rembrandtlaan 54 in Rijen; elke vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Bezoekers kunnen hier terecht voor het invullen van formulieren. Maar ook voor vragen over financiën in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld ook aan het aanvragen/activeren van DigiD, aanvragen huur en zorgtoeslag.