Visie en missie

Waar staan wij voor?
Een goed onderhouden woning waar huurders zich thuis voelen. In een buurt waar het veilig en prettig wonen is. Daar staan wij voor! Dat is onze missie. Leystromen heeft haar missie als volgt omschreven. 

Onze missie
Leystromen levert maatwerk voor comfortabel wonen in aangename buurten. We zijn er voor mensen met een laag inkomen en hebben daarnaast aandacht voor mensen met een middeninkomen. Leystromen is actief in zes gemeenten: Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk.

Ambitie: hier gaan we voor!
Leystromen is een toekomstgerichte ondernemende corporatie die toonaangevend is op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Wij werken nauw samen met onze klanten en partners.

Hoe doen we dat?
Het blijft niet alleen bij woorden. Dagelijks zetten zo´n 90 enthousiaste en betrokken collega’s zich in voor onze klanten. Hoe we dat doen hebben we vastgelegd in ons ondernemingsplan.  Natuurlijk doen we dan niet alleen. Samen met onze relaties, samenwerkingspartners en huurders werken we aan onze doelstellingen. Hoe, dat leest u in ons ondernemingsplan.