Samenwerkingspartners

Wij beheren ongeveer 9.500 woningen in de kerngemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. En natuurlijk in de 22 kernen die daar deel van uitmaken. We zijn al vele jaren actief in deze omgeving en voelen ons verbonden met de streek. We weten wat er speelt en werken aan plannen voor de toekomst. Dat doen we niet alleen. Samen met onze relaties, belanghouders en huurders werken we aan goede huisvesting, vitale kernen en leefbare wijken. 

Nieuwsbrief voor samenwerkingspartners
Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief voor samenwerkingspartners van Leystromen.

Belanghouders
Regelmatig zitten we aan tafel met onze belanghouders: gemeenten en maatschappelijke organisaties. Samen zetten we ons in voor vitale en leefbare wijken. Maatschappelijke organisaties staan midden in de samenleving. Zij weten als geen ander wat er speelt. Wij horen graag wat hun wensen zijn zodat wij onze activiteiten daar nog beter op kunnen afstemmen. We vragen ze actief mee te denken over onze plannen. Leystromen heeft ook veel raakvlakken met de gemeenten in ons werkgebied. We hebben elkaar nodig om ons werk goed te kunnen doen. Daarom maken wij afspraken met elkaar en leggen die vast in convenanten. Daarnaast overleggen we regelmatig over de ontwikkelingen in ons werkgebied en hoe we daar samen zo goed mogelijk op in kunnen spelen. 


Huurdersverenigingen 
Wij werken nauw samen met huurdersverenigingen. Zij komen op voor de belangen van huurders en adviseren ons over allerlei zaken als het huurbeleid en de jaarlijkse huurverhoging. Op dit moment zijn er 3 huurdersverenigingen. Het is belangrijk dat u als huurder goed vertegenwoordigd bent. Daarom streven wij naar een afvaardiging van verschillende huurders: jong, oud en uit diverse kernen en gemeenten. 

Ge├»nteresseerd in de huurdersverenigingen en wat zij voor u kunnen betekenen? Kijk dan bij contactgegevens huurdersverenigingen voor meer informatie.