Gemeente Baarle-Nassau

De gemeente Baarle-Nassau is een enclavegemeente met 6.700 inwoners. Veel toeristen bezoeken jaarlijks deze levendige gemeente. Baarle-Nassau ligt tegen de Belgische grens. Het dorp Ulicoten hoort ook bij deze gemeente.

Baarle-Nassau
De gemeente Baarle-Nassau telt 5.600 inwoners. Alle leeftijdscategorie├źn zijn goed vertegenwoordigd. Baarle-Nassau is een levendige enclavegemeente en trekt veel toeristen. Het heeft een gezellige en actieve dorpskern met winkeltjes die ook op zondag open zijn. Baarle-Nassau heeft de rust van het platteland met veel fiets- en wandelmogelijkheden. U vindt er veel voorzieningen zoals basisonderwijs en een school voor vmbo en onderbouw havo/mavo. Voor andere scholen bent u aangewezen op Tilburg en Breda. Er is een busverbinding met Tilburg en Breda. Wij verhuren eengezinswoningen en appartementen in Baarle-Nassau. De meeste appartementen zijn geschikt voor senioren. Bij Zorgcentrum Oranjehaeve worden zorgappartementen verhuurd.

Ulicoten
Het kerkdorp Ulicoten is een typisch plattelandsdorp en telt 1.100 inwoners. Het ligt ongeveer 4 km westelijk van Baarle-Nassau. Behalve het voormalige 'Niemandsland' dat in 1995 het Belgische enclavenummer 22 kreeg, behoort het gehele grondgebied van Ulicoten toe aan de gemeente Baarle-Nassau. Ulicoten heeft lager onderwijs, maar voor de meeste voorzieningen bent u aangewezen op Baarle-Nassau. Er is een busverbinding met Tilburg en Breda. Wij verhuren in Ulicoten eengezinswoningen en seniorenwoningen.

Lees hier meer:

www.baarle-nassau.nl