Te koop

Een bestaande woning kopen?
Op zoek naar een koopwoning? Bij Leystromen bent u aan het juiste adres. Wij bieden regelmatig bestaande huurwoningen te koop aan. Ruime eengezinswoningen die voldoen aan alle gemakken. In wijken en buurten waar het prettig wonen is. Ook niet-huurders van Leystromen kunnen een huurwoning kopen. Alles is mogelijk en wij helpen u graag! Onze woningen worden via lokale makelaars verkocht en staan op www.funda.nl. Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen voor het actuele aanbod.

Uw eigen huurwoning kopen?
Heeft u er wel eens aan gedacht om uw eigen woning te kopen? Dat kan bij Leystromen. Wij bieden regelmatig huurwoningen te koop aan. Een mooie kans om eigenaar te worden van de plek waar u zich thuis voelt. Als huurder van Leystromen heeft u natuurlijk de eerste optie om uw woning te kopen. En ook nog eens tegen zeer gunstige voorwaarden. Kijk ook bij eigen huurwoning kopen voor meer informatie. 

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Kijk dan ook eens bij veelgestelde vragen. Of download een van onze folders. U kunt uw vraag ook stellen door gebruik te maken van het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op 088 031 33 00 (lokaal tarief).