Te koop

Een bestaande woning kopen?
Op zoek naar een koopwoning? Bij Leystromen bent u aan het juiste adres. Wij bieden regelmatig bestaande huurwoningen te koop aan. Ruime eengezinswoningen die voldoen aan alle gemakken. In wijken en buurten waar het prettig wonen is. Ook niet-huurders van Leystromen kunnen een huurwoning kopen. Alles is mogelijk en wij helpen u graag! In het actuele koopaanbod vindt u alle woningen die wij te koop aanbieden. 

Uw eigen huurwoning kopen?
Heeft u er wel eens aan gedacht om uw eigen woning te kopen? Dat kan bij Leystromen. Wij bieden regelmatig huurwoningen te koop aan. Een mooie kans om eigenaar te worden van de plek waar u zich thuis voelt. Als huurder van Leystromen heeft u natuurlijk de eerste optie om uw woning te kopen. En ook nog eens tegen zeer gunstige voorwaarden. Kijk ook bij eigen huurwoning kopen voor meer informatie. 

Liever een nieuwbouw woning? 
Alles nieuw en modern, volgens uw smaak en eisen. Dat vindt u in een nieuwbouwwoning van Leystromen. De woningen zijn fraai vormgegeven en voldoen aan alle comforteisen. U vindt ze op de prachtigste locaties in ons werkgebied dicht bij winkels, scholen en andere voorzieningen. We bouwen voor elke doelgroep: starters, gezinnen en senioren. Tegen gunstige voorwaarden en marktconforme prijzen. Bij ons bent u altijd aan het goede adres. 

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Kijk dan ook eens bij veelgestelde vragen. Of download een van onze folders. U kunt uw vraag ook stellen door gebruik te maken van het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op 088 031 33 00 (lokaal tarief). 

  Woning kopen

 • Verkoopt Leystromen ook woningen?

  Ja, een overzicht van het actuele aanbod vindt u in de etalage van onze kantoren en op onze website bij actueel koopaanbod.

 • Moet ik me inschrijven om in aanmerking te komen voor een koopwoning?

  Inschrijven is niet noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een koopwoning maar wel aan te bevelen. Wij informeren ons inschrijversbestand namelijk als eerste wanneer wij een nieuwe woning te koop aanbieden. Zij worden tijdig in de gelegenheid gesteld de woning te bezichtigen en eventueel hun interesse middels een inschrijfformulier te laten blijken. Bij meerdere gegadigden is de datum van inschrijving bepalend met wie wij de onderhandelingen aangaan over de verkoop. Dus: door inschrijving wordt u gericht (prijs, buurt, soort (woning of appartement) ) op de hoogte gehouden van ons aanbod en door een lange inschrijfperiode heeft u meer kans.

 • Wat houdt de Terugkoopgarantie in?

  Terugkoopgarantie betekent dat Leystromen de woning altijd van u terugkoopt als u deze wil verkopen. U bent dus verzekerd van een snelle verkoop als u verhuist. De Terugkoopgarantie is tevens een Terugkoopverplichting. De terugkoopgarantie is alleen van toepassing bij woning die met "Koopgarant" worden verkocht.

 • De door mij gehuurde woning wordt mij te koop aangeboden. Moet ik nu gedwongen verhuizen?

  Nee, u hoeft niet gedwongen te verhuizen als uw woning aan u te koop aan wordt geboden. Als u geen interesse heeft om uw woning te kopen, dan wordt deze pas verkocht wanneer u (vrijwillig) gaat verhuizen.

 • Hoe weet ik of ik mijn huurwoning ook een keer kan kopen?

  Wanneer Leystromen uw huurwoning aan u wil verkopen dan krijgt u van Leystromen een brief onder welke voorwaarden u kunt kopen.

 • Kan ik zelf ook aangeven bij Leystromen dat ik mijn huurwoning best zou willen kopen?

  Dat kan zeker. U kunt contact opnemen met Leystromen om dit kenbaar te maken . Leystromen kan dan snel aangeven of uw huurwoning in aanmerking komt voor verkoop.