Te huur

Leystromen verhuurt een kleine tienduizend woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. En natuurlijk in de 22 kernen die daar deel van uitmaken. Wij hebben een breed aanbod van starterswoningen, appartementen, eengezinswoningen, woonzorgappartementen en seniorenwoningen in verschillende prijsklassen.

Reageren op een woning
Bij actueel huuraanbod vindt u alle huurwoningen waarop u kunt reageren. U moet wel ingeschreven staan als woningzoekende. Dat kunt u heel eenvoudig doen op onze website. U ontvangt direct een inschrijfnummer en wachtwoord waarmee u kunt reageren op onze woningen. Kijk voor meer informatie ook bij inschrijven. Voor woningen die wij direct te huur aan bieden, hoeft u niet ingeschreven te staan.

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Kijk dan ook eens bij veelgestelde vragen. Of download één van onze folders. U kunt uw vraag ook stellen door gebruik te maken van het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op 088 031 33 00 (lokaal tarief).