Te huur

U kunt vrijkomende huurwoningen van Leystromen zoeken via het regionale woonruimteverdeelsysteem Woning in Zicht (WiZ). Vrijkomende woningen van Leystromen worden niet meer op onze eigen website geadverteerd. U kunt voortaan in één systeem reageren op woningen in een groot werkgebied: Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Tilburg en Udenhout.

Gaat u een woning van Leystromen huren? Dan zijn er naast de maandelijkse huurbetaling nog bijkomende maandelijkse vaste lasten. Onder andere: energielasten, waterverbruik, verzekeringen (advies: inboedelverzekering en Aansprakelijkheidsverzekering) en gemeentelijke belastingen (afvalstoffenheffing; zie hiervoor website van de gemeente).Wilt u berekenen wat voor u het te verwachten energie- en waterverbruik is? Dat kan via www.energiesite.nl, www.energievergelijken.nl en www.brabantwater.nl  

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Kijk dan ook eens bij veelgestelde vragen op de website van Woning in Zicht. Of download één van onze folders. Of kom gewoon bij ons langs. Bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op 088 031 33 00 (lokaal tarief)