Ik zoek een woning

Leystromen sluit aan bij Woning in Zicht!

Elke avond om 19 uur kunt u vrijkomende huurwoningen van Leystromen zoeken via het regionale woonruimteverdeelsysteem Woning in Zicht (WiZ). Vrijkomende woningen van Leystromen worden niet meer op onze eigen website geadverteerd. U kunt voortaan in één systeem reageren op woningen in een groot werkgebied: Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Tilburg en Udenhout.

Dat heeft veel voordelen voor u! 

  • Het gebied waarin u woningen kunt zoeken, is flink uitgebreid. U kunt voortaan ook reageren op alle woningen in het werkgebied van Woning in Zicht.
  • Vrijkomende woningen worden op elke werkdag van de week om 19 uur geadverteerd (niet meer alleen op dinsdag).
  • U wordt steeds op de hoogte gehouden over vrijkomende woningen die passen bij uw woonwensen.
    Als u op de website van Woning in Zicht een zoekprofiel invult, krijgt u vanzelf een e-mail als er een woning beschikbaar komt die voldoet aan uw woonwensen.
  • U kunt woningen ook makkelijk bekijken op uw smartphone of tablet.

Uw inschrijfgegevens zijn omgezet naar Woning in Zicht
Uw inschrijfgegevens van Leystromen hebben wij overgezet naar Woning in Zicht. U behoudt natuurlijk gewoon uw opgebouwde inschrijftijd. Stond u al ingeschreven bij Woning in Zicht? Dan behoudt u de inschrijving met de langste inschrijftijd.

Gemiddelde inschrijfduur gelijk getrokken
In andere regio’s waar corporaties zijn gaan samenwerken is de ervaring dat er niet of nauwelijks woningzoekenden naar een andere gemeente gaan verhuizen. We hebben toch voorzorgsmaatregelen genomen.

Om te voorkomen dat oorspronkelijke woningzoekenden van WiZ nu meer kans maken op een woning uit ons werkgebied, hebben we naar de gemiddelden van de inschrijfduur gekeken.

Woningzoekenden die al bij ons stonden ingeschreven krijgen extra inschrijfduur. Voor elk jaar inschrijfduur dat u bij ons had, krijgt u 2 maanden extra inschrijfduur. Als u ook al bij Woning in Zicht was ingeschreven, verhogen we de inschrijfduur tot maximaal uw inschrijfduur bij WiZ.

We gaan ervan uit dat zo iedereen evenveel kans van slagen heeft.  We houden het de komende tijd wel heel goed in de gaten. En als het nodig is, sturen we bij.

Nog niet ingeschreven als woningzoekende?
U kunt zich heel eenvoudig inschrijven bij Woning in Zicht. Vindt u het lastig om u digitaal in te schrijven. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Kijk dan ook eens bij veelgestelde vragen op de website van Woning in Zicht.  Of kom gewoon bij ons langs.  Bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op  088 031 33 00 (lokaal tarief).