Ik zoek een woning

Zoekt u een woning? Dan bent u bij Leystromen aan het goede adres. Wij verhuren een kleine tienduizend woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. En natuurlijk in de 22 kernen die daar deel van uitmaken. Wij hebben een breed aanbod van  appartementen en eengezinswoningen. Voor jongeren, gezinnen en ouderen, in verschillende prijsklassen.

Wilt u weten hoeveel eengezinswoningen en appartementen wij verhuren in de verschillende gemeenten? Kijk dan eens in het overzicht aantal woningen per gemeente en prijsklasse.

Wilt u meer weten over de bijkomende maandelijkse lasten? Kijk dan op www.energiesite.nl, www.energievergelijken.nl, www.brabantwater.nl om u te verwachten energie- en waterverbruik te berekenen. Voor gemeentelijke lasten bezoekt u de website van uw gemeente. Wij adviseren een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Voor de kosten hiervan informeert u bij een verzekeraar naar keuze.

Inschrijven voor een huurwoning?
U schrijft zich heel eenvoudig in met het online inschrijfformulier. Hoe het werkt leest u bij spelregels. Daar leest u ook alles over ons woningaanbod en hoe u reageert op een huurwoning.

Toch liever kopen?
Dat kan! Leystromen biedt regelmatig huurwoningen te koop aan. Wij bouwen zelf ook nieuwbouwwoningen. Kijk voor meer informatie bij te koop.

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Kijk dan ook eens bij veelgestelde vragen. Of download een van onze folders. U kunt uw vraag ook stellen door gebruik te maken van het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op  088 031 33 00 (lokaal tarief).