Meepraten en meedenken

Uw mening is belangrijk! 
Daarom luisteren wij graag naar onze huurders. U weet als geen ander wat verbeterd kan worden aan uw woning, de buurt of onze dienstverlening. Leystromen praat regelmatig met individuele huurders of vertegenwoordigers van huurders. We spreken dan over verschillende onderwerpen als groot onderhoud, woonomgeving, servicekosten, verbetering van de woning en onze service. Uw bijdrage zorgt ervoor dat wij ons werk nog beter kunnen doen en onze dienstverlening kunnen aanpassen aan uw wensen. U kunt bij ons op verschillende manieren meepraten en meedenken. Natuurlijk kunt u ook altijd zelf contact met ons opnemen om uw mening te geven. 

Huurdersverenigingen
Wij werken nauw samen met huurdersverenigingen. Zij komen op voor de belangen van huurders en adviseren ons over allerlei zaken als het huurbeleid en de jaarlijkse huurverhoging. Op dit moment zijn er 3 huurdersverenigingen. Ge├»nteresseerd in de huurdersverenigingen en wat zij voor u kunnen betekenen? Kijk dan bij contactgegevens huurdersverenigingen voor meer informatie. 

Bewonerscommissies
Een bewonerscommissie bestaat uit een aantal huurders die de belangen behartigen van alle bewoners uit het appartementcomplex of alle bewoners in de straat. Daarnaast treden ze op als gesprekspartner voor Leystromen. Wij praten met bewonerscommissies over groot onderhoud aan de woningen. Maar ook over hoe we samen de woonomgeving kunnen verbeteren. 

Wilt u weten of er een bewonerscommissie bij u in de buurt is? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 088 031 33 00 (lokaal tarief).