Mijn Leystromen

Zelf zaken regelen wanneer het u uitkomt

Als huurder van Leystromen maken wij het u graag makkelijk! Zelf alles regelen vanaf uw eigen computer? Uw gegevens inzien en wijzigen wanneer u dat wilt? Dat kan met ons huurdersportaal Mijn Leystromen

Een reparatieverzoek indienen, de opbouw van uw huur bekijken, facturen inzien en betalen, uw contactgegevens aanpassen of woningruil aanvragen? Het kan allemaal 24 uur per dag, 7 dagen per week. Leystromen biedt deze service aan omdat onze klanten graag zelf hun zaken regelen op een tijdstip dat het ze uitkomt.
's Avonds of in het weekend een reparatieverzoek doen of een betalingsregeling vragen omdat er huurachterstand is? Met Mijn Leystromen is dat geen probleem.

Natuurlijk hechten we ook aan persoonlijk contact. U bent van harte welkom op een van onze vestigingen en we staan u ook telefonisch graag te woord. Mijn Leystromen is toevoeging aan onze dienstverlening.

Op gebruik te maken van het huurdersportaal klikt u op Mijn Leystromen. U kunt ook op de knop 'inloggen huurder' klikken, rechts bovenaan onze website.

 Bent u naast huurder ook woningzoekende? Als u zich wilt inschrijven als woningzoekende of als u wilt reageren op woningaanbod, kunt u gebruikmaken van de inlogknop 'in-uitloggen woningzoekende'. Deze vindt u ook rechts bovenaan onze website