Budgetcoach

Vraagt u zich ook wel eens af waar uw geld blijft? Wilt u overzicht, of hulp bij dreigende schulden? Bel budgetcoach Petra van der Meijs. Coaching is gratis voor alle klanten van Leystromen.

Wat doet een budgetcoach?

Een budgetcoach helpt u om inzicht te krijgen in uw inkomsten en uitgaven. Omdat u wil weten hoe u er financieel voor staat. Of om schulden te voorkomen. Want ook mogelijkheden om uw inkomen te verruimen en/of uitgaven te beperken komen aan bod. Een budgetcoach helpt geldzaken overzichtelijk te maken, zonder dit van u over te nemen. Zodat u op eigen kracht weer verder kunt.

Wat kunt u van een budgetcoach verwachten?

  • Beter inzicht krijgen in uw inkomsten en uitgaven.
  • Leren opzetten van een administratie.
  • Leren maken van een budgetmaand- en jaaroverzicht.
  • Tips om betalingsachterstanden te voorkomen.
  • Leren bijhouden van een kasboekje.
  • Leren sparen/reserveren voor incidentele en jaarlijks terugkerende rekeningen.

Een budgetcoach is geen schuldhulpverlener en maakt geen betalingsafspraken met schuldeisers. Budgetbeheer of het overnemen van de financiƫle huishouding is niet aan de orde. Wel ondersteunt een budgetcoach u hierbij, zodat u dat nu en in de toekomst zelf beter en praktischer kunt doen.

Voor u

Leystromen heeft een budgetcoach voor haar huurders: Petra van der Meijs. Coaching is gratis, praktisch en snel. Natuurlijk is privacy gegarandeerd. Op verzoek maakt Petra graag een afspraak. Dat kan overdag, maar ook 's avonds of op zaterdagochtend. U bekijkt samen met Petra hoe zij u kan ondersteunen.

Contact

Wilt u contact opnemen met Petra? Dat kan! Zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 031 33 25 of 06-51 21 46 20 of per email Petra.vd.meijsleystromennl