Huur betalen

Huurt u een woning van ons, dan vragen wij u de huur voor de eerste van de maand aan ons te betalen. Dat kan op verschillende manieren. De eenvoudigste manier is met een automatische incasso. Daarnaast kunt u ook met een periodieke overboeking, acceptgiro of pinbetaling uw huur betalen.

Wilt u voortaan uw huur op een andere manier betalen? In ons huurderportaal Mijn Leystromen kunt u dat 24 uur per dag makkelijk aanpassen!

Automatische incasso
Automatisch betalen heeft de volgende voordelen voor u: 

  • Het juiste bedrag wordt iedere maand automatisch van uw rekening afgeschreven;
  • U betaalt altijd op tijd uw huur;
  • U kunt de machtiging altijd weer intrekken;
  • Bent u het niet eens met de afschrijving? Binnen 8 weken kunt u deze weer terugboeken. 

Overtuigd van het gemak? Vul dan een machtigingsformulier in op Mijn Leystromen. U kunt het machtigingsformulier ook ophalen bij onze vestigingen. 

AcceptEmail
AcceptEmail is de veilige, duurzame en milieuvriendelijke opvolger van de papieren acceptgiro. Kiest u voor betaling via AcceptEmail, dan ontvangt u voor elke betaling een digitale acceptgiro per email. Na ontvangst hiervan, voldoet u de huur met enkele muisklikken. U betaalt met iDeal in de veilige omgeving van uw bank. Alle benodigde gegevens zijn al ingevuld, zodat wij uw betaling snel kunnen verwerken. U ziet direct dat uw betaling verwerkt is. Voor meer informatie: www.acceptemail.com.

Regelt iemand anders uw huurbetaling voor u of ontvangt u liever uw AcceptEmails op een ander e-mailadres? Dat kan. U bepaalt naar welk e-mailadres Leystromen de AcceptEmail stuurt.

Wilt u gebruik maken van AcceptEmail? Stuur dan een e-mail met uw klantnummer naar infoleystromennl onder vermelding van aanmelding Acceptmail.

Periodieke overboeking
U kunt zelf een periodieke overboeking regelen bij een filiaal van uw bank of via internetbankieren. Zorg er dan voor dat u uw klantnummer vermeld in de omschrijving. Via de banken ontvangen wij alleen voorletters, tussenvoegsels en achternaam bij het rekeningnummer. Dat maakt het lastig de betaling goed te administreren als het klantnummer ontbreekt bij de omschrijving.
Bij een periodieke overboeking wordt elke maand op een vaste dag uw huur aan ons overgemaakt. Bij de jaarlijkse huurverhoging moet u wel zelf het bedrag aanpassen. Bij betaling met automatische incasso regelen wij dit voor u.