Energiecoach

Besparen op energiekosten

Wilt u besparen op uw energiekosten, maar weet u niet waar te beginnen? Of doet u al veel aan energiebesparing en wilt u nog meer kosten besparen? Bel of mail dan nu voor een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze energiecoaches.

Een energiecoach is iemand biju in de buurt die opgeleid is via Leystromen. Deze persoon is nu energie-expert en kan alle kennis aan u overdragen. Ze kunnen makkelijk langskomen voor advies. Dat is gratis, vrijblijvend en bespaart!

De energiecoach loopt samen met u de woning door en geeft aan hoe u kunt besparen op het gebruik van onder andere apparaten, verlichting en water. Met kleine veranderingen kunt u al redelijk wat geld op jaarbasis besparen.

Wilt u en afspraak maken?
Bel dan 088-031 33 00 of mail naar infoleystromennl
Let op: momenteel zetten wij energiecoaches alleen binnen de gemeente Gilze en Rijen in. We zijn met meerdere gemeenten in gesprek om dit ook daar te kunnen doen.

Doe mee!
Wilt u energiecoach worden voor uw buurtgenoten in Gilze enRijen? Meld u zich dan aan via infoleystromennl onder vermelding van: aanmelding energiecoach.